Нормално ли е и какво да предприема още

08.05.14
14:13

Здравейте

На 24 години съм висок 170см и тежа 46кг.Там е и проблема искам да наддам.Чувствам се добре от 1 месец започнах да бягам за тонус 3 до 4-ри пъти в седмица по 4-5км.Съчетавам го с упражнения за бицепс,трицепс,гръб,корем,келкове.Знам че за да разбере тялото какво се случва трябва примерно 2-3месеца вкъщи да си тренирам след това на фитнес.Обичам да си хапвам всичко ям по 4-ри пъти на ден като последното ядене е между 20:00 и 22:00.По принцип не съм тренирал в минлото до преди месец не бях и толкова активен.Та въпроса ми е какво още мога да направя? Как и по какъв начин да подходя.Имам Средиземноморска анемия (Таласемия) иследвал съм се при хемотолог и знам че съм само носител.Не се чувствам отпаднал и не приемам лекарства.

Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Иван Неделчев на 08.05.14 14:15.

Оптимизирай храненето - осигури си достатъчно белтъчини и увеличи енергията от храненето като цяло. Това е. Таласемията няма отношение в случая.

08.05.14
15:30

Освен ако не си бил в кома, тялото ти ще знае какво се случва. Почвай директно с тежестите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1