05.10.05
19:26
Здравейте! Мисля да взема в12+фолиева киселина и да направя едно цикълче с него, но незнам как точно се бие.Мисля че 1 път седмично в продължение на 3 месеца но несъм сигурен, а и незнам фолиевата по колко и как се пие. Някой ако е просветен в това отношение ще се радвам да пише и да ми каже дали изобщо има смисъл и какъв ефект може да се очаква? Какво още може да се добави към това? :lol: Благодаря предварително
05.10.05
20:14
Аз си бих б12 в продължение на 5 дена един след друг. Лекарката ми ги биеше. Но тя казваше по принцип , че няма нужда по този витамин понеже ако на организма не му е нужен допълнителен той изхвърля този , който му е инжектиран. И после спрях. Даже имам още няколко ампулки у нас. Фолиевата киселина и б12 са по принцип когато имаш анемия тогава се усвочват. Ама ако искаш си ги бии де, не пречи. Мускулно , по добре отиди при някой сестра :) за по сигурно
07.10.05
11:26
Какво стана ? Никой ли не е взимал б12???!?!?!?! Кажете нещо
Абе Rock_acdc ти ако за 1 година вземеш повече от 200 дози направо си омираш...Така че като го смяташ 2 пъти в седмицата е най-добре. 8)
18.10.05
23:55
по принцип схемата е по 1000/1500 гами през ден до 6000 гами седмично и 8-10 хапа фолиева
Доберман, освен че приказваш глупости, си и доста неграмотен бретленце (”умираш”)
Не пускайте 2 мнения едно след друго! Използвайте бутона “промени”.
Mr_Muskul
Хах от кога започнахте да гледате правописа :evil: ... не мисля че като сам сбъркал няква дума от бързане е проблем..,но явно се чудиш за какво да се заяждаш :evil:. Да не говориме че специално за Б12 сам се консултирал с фитнес инструктор както и с лекар,така че може да не критикуваш написаното...Най-добре е 1 месец всеки ден по 500мг Б12,след което 2 пъти седмично!!!
06.11.05
11:57
1. Според мойта лекарка, б12 се бие по 80 гами на ден, което просто няма какво да го коментираме.
2. Схемата за б12 и фолиева киселина я знам от републикански и балкански шампион по културизъм. Не казвам, че е единствената възможна, но и от доста други хора съм чувал, че бая б12 трябва да избоцаш, за да имаш някъв анаболен ефект от тая комбинация. Все пак това е витамин.
Абе ти виждаш ли какво пишеш въобще ?!?! Какъв анаболен ефект от Б12 ?!?!Б12 се съдържа в червените кръвни клетки(клетките които главно изграждат мусколната тъкан) и при инжектиране стимулира организма за възпроизводстовото им..,така че хвани прочети малко и не пиши глупости ! :evil:
06.11.05
18:01
Анаболен означава ИЗГРАЖДАЩ. Б12 с фолиева киселина се взема за да качиш кила..........
А какво ще кажете 15 ампули ? Първите 5 дни по една и след това през ден (понеделник сряда и петък) . Връзват се 30 дни общо + фолиева киселина. Става ли ?
момчета Б12 се бие през ден и редувайте задните (бузи) защото после няма да можете да си стоите на гъза!:)
витаминат не действа на мускулите ,а на апетита
витаминат не действа на мускулите ,а на апетита
Е тва треа да се запише като бисер !!! :shock: :twisted:
02.12.05
09:23
[quote author=“filatov”]по принцип схемата е по 1000/1500 гами през ден до 6000 гами седмично и 8-10 хапа фолиева
Доберман, освен че приказваш глупости, си и доста неграмотен бретленце (”умираш”)
Не пускайте 2 мнения едно след друго! Използвайте бутона “промени”.
Mr_Muskul
Той е прав това е схемата. Прочетете ако искате в Олимп, един от читателите е задал същия въпрос. Дали са му такава схема. А и не очаквайте кой знае какви ефекти от б12-те.
Б12 се съдържа в червените кръвни клетки(клетките които главно изграждат мусколната тъкан) и при инжектиране стимулира организма за възпроизводстовото им
от това по-голяма глупост не бях чел!!!
Ето малко инфо за витамин б12 на английски:
http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/vitamins/vitaminB12/index.html
06.12.05
09:10
Ето и тук го има нашия лубим витамин http://www.med.primasoft.bg/reference/vitamines/vit05vod.htm
аз лично не съм нов бутам от 2 години и ся вкарвам B12 (доберман е прав за неговото действие щото то тва се учи по биология в 11 клас)ся вкарвам B12,трибулус терестрис+фолиева киселина (за бременнни :))
За кое е прав Doberman? Да, наистина стимулира производството на еритроцити, но в никакъв случай те не изграждат мускулната тъкън!!!
На постнатия от мен линк много подробно е описано действието на витамина.
Абе ти наясно ли си въобще от какво е изградена мусколната тъкан ??? :evil: :evil: :evil:
Полека с тона Моля човека е изказал мнение !!!
DJGorgio-Astor
09.12.05
21:15
ми ако се пие направо б12 ще има ли ефект...шото мраза боцкането :lol:
10.12.05
22:03
Ако ста дума може да пиеш самата ампула , но тя няма да се усвои така. ТРя се боде !
11.12.05
12:17
демек няма смисал да се пие :idea: