Зверска болка в главата

С.

27.11.05
00:03

Офф хора май към лекар отиват нещата.... :cry:

Всичко започна миналата сряда, правих рамо и крака, за рамото тоя път не ми беше ден , нищо по съществено не направих... После обаче реших да наблегна на краката... Там на оново упражнението за изтласкване към края на 3тата серия ме заболя главата, ама как  :!:

Значи усетих си вената в задната част на главата, така злобно пулсираше че имах чувството че ще се пръсне..... Опитах се да стана но залитнах и паднах....направо бях пред припадък, хората ми говореха разни неща а аз от болка едва ги чувах, но не ги разбирах... Седнах да си почина , мих си главата но си ме болеше, все едно бях пиян... а болката намаля но не спря.. така и си тръгнах от залата..абе за 15-20 мин се оправих, но като се затичах за тролея пак ме заболя, по-леко де но пак усетих тая вена да пулсира, имах чувството че главата ми е двойна.... Така Четвъртък почивка и вчерап пак на фитес.. Денят за гърдите... лягам си на лежанката първата серия екстра, но втората (не съм дигал някакви по специлани колограми) ме заболя по същия начин както при краката с Срядата.... и пак цялата ми тренировка отиде по дяволите.. Значи явно ти се покачва кръвното или нещо такова, защото ми причернява, замайва ми се , по-късно ми се доспива и се чувствам неработоспособен.... Мисля сега да си почина до другата сряда после пак да правя рамо, без крака обаче и после Петък за да имам време да си почина, но найстина се безпокоя за себе си ...

Има ли някой с подобни проблеми, нещо да пия преди тренировка, дали болките се в резултат на липса на някакъв витамин или просто неправилно вдигане..... Пак повтарям килата са дотолкова много колкото да си ги вдихам по 8 пъти  чисто ...

27.11.05
00:16

Мале човек чак на мен ми стана кофти докато четях. Пробвай както си решил да си починеш, но незнам дали някой може тук във форума да ти даде изчерпателен отговор. Решението може би е само едно- иди на ЛЕКАР, това не е шега работа.

LA

27.11.05
01:34

ЕЕЕех не четете ли бееее!
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=10680

С.

27.11.05
20:48

[quote author=“largozol”]ЕЕЕех не четете ли бееее!
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=10680

Приятелю извинявай , че не съм обърнал внимание, но аз търсех болка на глва. Повярвай ми мен не ме боли тила , а главата......

Значи днеска все пак отидох на тренировка, щот имах кофти ден... Еми щом дърпах за гръб и ме заболя главата значи си правете сметка , не е на добре..... От тогава цял ден си ме боли, малко да се засмея или забързам и я усещам тая болка. Ей сега преди има няма 20мин накарах баща ми да ми измери кръвното—- > 125 на 80 , едва ли е много обезпокояващо (на 17години съм) но все пак съм се решил да отида до личната лекарка да и разкажа и на нея, това ще го правя във Вторник, а до тогава чакам някой да се похвали с преодоляване на същата болка  :!:  :roll:

LA

27.11.05
22:32

Човече все пак си мисля че е същото!И мен ме повтаряше болката!И мойто кръвно е около 130/80 , и аз съм на 17!
Мойта лична иска да ме види очен лекар,можело да има нещо общо...не я разбрах точно...обаче и аз съм се уплашил.

С.

11.12.05
22:59

Ако нямате нищо против да си доразвия темата  :D

Значи в петък за пръв път ходих на фитнес, днеска пак и не ме боля главата. Значи всичко е било от пренатоварването....

Кардиологът каза , че болките в главата са следствие от бързото нахлуване на кръвта по кръвоносните съдове или накратко защото много бързо качвам кръвно в залата.. Той каза да си почина и да пробвам пак, ако пак ме заболи значи просто вените и артерийте са ми слабни и ме издържат на такива натоварвания . За щастие вече тренирам без болка..... БРАВО НА МЕН...... 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1