Съвети за покачване на мускулна маса

10.05.14
11:23

Здравейте. Ще ви помоля за няколко съвета около моята. Дали е правилна, или пък трябва да се промени нещо ? В момента съм на 17 години и тежа 69 килограма, висок съм 1,80. Преди да започна да тренирам бях 67 килограма. Започнах фитнес преди 2 седмици и за сега правя общи упражнения. Иначе и преди това ходих, но спрях, защото започнах да ходя на един стаж. Четох, че е полезно да се яде месо, ориз, яйца, риба, зеленчуци, пълнозърнест хляб и др. Като цяло сега менюто ми е следното: Преди училище ям по 1-2 сандвича на тостер. Като съм на училище няма много полезни неща които могат да се ядат. За това се налага да си взема пица или някаква подобна закуска. След фитнес ям месо или яйца със салата.

Как да коментираме нещо, което не си описал?!

10.05.14
11:54

Може би не си зададох въпроса правилно. Въпроса ми е свързан с храната, дали е правилна, или трябва да премахна/добавя нещо.

10.05.14
12:05

Липсват млечни продукти.

Храненето ти е трагично.
Изобщо не се налага да ядеш пица или нещо подобно в училище.

Намери време за четене.
Говорили сме на дълго и широко:
- кои храни са за предпочитане
- какви количества са подходящи
- как да организираме храненето си, когато сме навън
- всичко останало за храненето

10.05.14
22:19

Разгледах различни теми, обаче не можах да намеря нещо с което да заменя тези бързи храни когато съм навън. Реших да сложа плодове и ядки. За закуска реших сандвичите които правя да са от пълнозърнест хляб и кашкавал, а понякога вместо сандвичи да правя яйца. Като цяло сега менюто ми изглежда така:
10:30 - сандвичи, варени яйца или овесени ядки
14:30 - плод
16:30 - ядки
20:30 - пилешко, свинско, ориз или яхния с месо и картофи + салата.
23:30 - 2 филии пълнозърнест хляб или банан

Мнението беше редактирано от ivelin stamov на 11.05.14 16:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1