Вярвам !

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.04.14
18:38

Днес няма тренировка , възстановявам се от вчера. Имам мускулна треска на странни и неподозирани места.Аз винаги много се радвам на мускулната си треска. Знам, че не е показател каква си я свършил, обаче аз и се радвам и ако тренирам и после нищо никъде не боли чак малко ме е яд.

Храната :
2 бъркани яйца с масло и сирене
пилешко филе на скара, шопска салата, 3 печени картофа малки
десетина лешника
телешки кюфтета на фурна и зелена салата

Месоядното в мен се събуди !

Чувствам се особено дебела днес. Тежат пусти кила ... Дразнят ме !!! Мрънкам си просто, току виж ми стане по-леко.Може да съм в такова весело настроение понеже снощи не можах да се наспя. Имаме си един съсед шизофреник, който крещи и блъска цяла нощ и имаме целия блок такива весели вечери. Влизам им в положението на хората, гадно е, но пък това да не можеш да се наспиш няколко дена подред си е живо измъчение.

28.04.14
22:24

казано от Rapuncelina на 28.04.14, 18:38:

Чувствам се особено дебела днес. Тежат пусти кила ... Дразнят ме !!! Мрънкам си просто, току виж ми стане по-леко.]

И аз си имам такива дни, имала съм такива дни и в най-слабите ми периоди, все повече се убеждавам, обаче, че никой не ни е по-голям критик и съдник от нас самите и много неща са на психическо развнище. И аз си мрънкам, мрънкам и на околните, пък на следващия ден се събуждам, виждам се в огледалото и А! - сякаш лягайки си, се виждах в съзнанието си много по-зле, от колкото мога да се видя с очите си на следващата сутрин. Не се оставяй на това чувство, когато дойде, отбий номера да му се полу-отдадеш, пък после го отпрати и си продължи напред. :)

28.04.14
23:13

По повод на тия си дерзания днес , ей така за лека нощ , метнах едни 3*10 нещо като лицеви и 5*20 руски суинга с 12кг. пудовка.

Иначе знам , че ще мине. Просто като цяло ми е едно смотано и може би се опитвам да се разсейвам от по-сериозните проблеми.

29.04.14
11:55

Сутринта с 301 зора станах половин час след предвиденото и се замъкнах до залата. Вътре някаква гъчканица, леко ме дразни пролетния ентусиазъм, но пък след месец-два ще е пак празно и суперско за трениране.
Пазя си още кръста, но мисля, че другата седмица мога да се понатоваря .

Тренировката :
кардио 10 мин. , загрявка стави, 20 клека СТ
1) клек и пуш преса с 2 по 6 кг. 3*15
римска мъртва тяга на един крак с 2 по 6 кг. 3*15 на крак
2) ренегатско гребане и лицева с 2 по 4 кг. 3*10
3)бисепс концентрично сгъване с 6 кг. 3*15 на ръка без почивка
4) кик бек на пейка с 4 кг. 3*15 на ръка без почивка
5)повдигане на крака от поза за кофичка 3*15
коремно разгъване на швейцарска топка 3*10
6) турско ставане с 4 кг. пудовка 3*5 на страна (накрая на тренировката реших да го пробвам, едно варненско фитнес “светило” беше в залата и не знам защо толкова странно ме гледаше...то същото светило ме гледаше странно и като клекнах с невероятната тежест от 30 кила )
20 мин. кардио интервално
и си тръгнах вир вода от залата
Като за самосглобена тренировка, болящ кръст и преумора  съм доволна от себе си.

Разговори от фитнеса :
“Всеки ден ям по половин буркан тахан с мед, нищо не свалям !” и ме гледа едно такова , сякаш трябва да му дам съвет 
към мен, леко притеснено “Знаеш ли това за какво е ? ” за пудовката, която в този момент ползвам
пак към мен ” Ти сега качваш ли или чистиш с тия упражнения ? ”

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 29.04.14 11:57.

казано от Rapuncelina на 29.04.14, 11:55:

Разговори от фитнеса :
“Всеки ден ям по половин буркан тахан с мед, нищо не свалям !”

:D:D:D не се сдържах..., я виж колко ти е яко в залата. ;) Направо можеш да направиш колекция от бисери. Очевидно щом те питат, значи изглеждаш авторитетно. :)

29.04.14
12:50

О, цяла книга мога да събера.
Не изглеждам авторитетно, просто тренирам най-съсредоточено (muscle) , а не ходя да водя социален живот.
Иначе е неизбежно като ходиш от доста време ...свикваме си едни и същи хора. Знаем се, така да се каже.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 29.04.14 12:51.

30.04.14
14:03

На мен най-любимо ми е като ми искат 4-ри килограмовите гири да загряват...при положение, че в момента ги ползвам. (punch) Сори ама...аз като видя, че нещо е заето не ходя да нахалствам, ми просто си изчаквам търпеливо.
И другото дето много ме кефи е редовно заетите уреди за крака, но според мен не с цел тренировка, а с цел “дай сега да поседна и да се тагна у фейса”. Как е възможно да тренираш и да цъкаш нон-стоп на телефона?! Дето има един лаф: “Днеска в залата дойде една мацка...направи 5 серии по 10 селфита, пи един фреш и си тръгна...” :D

30.04.14
17:52

Е, в началото и на мен ми вземаха това и онова и ме “избутваха”.Сега не смеят (wasntme) .Даже ми се е случвало някой да се засили да вземе нещо “мое” и някой да му каже “Не, те са на Галя”. Предната седмица един нов  ми предложи да ми дадял по-малкия лост на лежанката. Изсмях се доста звучно. Така че, накратно казано, от теб зависи !
Иначе се сещам за 2 случая, които много ме разсмяха. 1) Едни девойки ходеха на пътеката и се снимаха в огледалото. По едно време едната се изсухли ...2) Един мъж дошъл, пил кафе , постоял в сауната ...но иначе се отбелязал във фейсбук, че е на фитнес.
Като успея да ядосам инструктира ми, той така ме заплашва , че щял да ме отбележи във фейсбук , че съм на тренировка.

Иначе вчера и днес ме гони луд глад.Не е нещо по-различно от предните дни, но пък количествата са ...зашеметяващи. Тренировка днес няма, освен ако не се развихря нещо вкъщи.
Изпаднала съм в едно такова настроение, от ония, в които се чудиш “Какъв е смисъла ?” за всичко.И всички те дразнят, и нищо не ти е интересно.И драпаш за 5 мин. спокойствие, а няма...

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 30.04.14 17:58.

30.04.14
20:49

Ще се пребият заради тези телефони..(giggle) А иначе...аз не съм много нова в залата, напротив...по-скоро тези дето се натискат са някакви елементи, които се вясват по един път и толкоз. Тренирам в Левски, новите коопераци до Била, Бара “Чиърс”. В залата съм, откакто я отвориха преди година и нещо. Приятна е, но има какво да се желае.
И на мен последните дни ми беше така, отдавам го на мрачното време и на това че нещо се бях сдухала на работа...не бях почивала от Нова Година. Малко слънце да се покаже и веднага живота се връща в мен и всичко си придобива смисъл и настроение! :) (sun)

01.05.14
11:38

Hey Hey, ти си била от Варна, не знаех, супер ! Аз тренирам сравнително близо до теб, в Палах .

Тренировката от днес :
10 мин. кардио, загрявка
1) горен скрипец пред гърди, широк хват (исках да е набирания на машина, но беше заето ) 3*15*30/35/40 кг.
повдигане на срещуположни крак и ръка върху швейцарска топка с 2 по 3 кг. гири 3*10 на страна
2) клек с гръб на швейцаркса топка и 10 кг . диск в ръце 3*15 и 30 сек. задържане в долно положение
добро утро с тежест от ластината машина 3*15
3)кофички на машина 3*12*60 кг.
пуоувър с 5 кг. диск и изправяне горе 3*15
4) руски суинг с 8 кг. пудовка с една ръка и прехвърляне от едната в другата 3*20 на ръка
повдигане на крака от вис (шведска стена) 3*12
15 мин. кардио пътека (скорост 6,5 -4 мин. наклон 6 /1 мин. без наклон )
разтягане

Другото ще едитвам :)

01.05.14
11:41

Здравей :) виждам че и ти харесваш TRX тренировките аз меко казано ги обожавам.Страшно са пълноценни и ефектни .

01.05.14
12:21

О, да, определено ! Едно фитнесче направо са си , събрано в един уред :)

01.05.14
12:47

Аз покрай пирятелят ми се запалих понеже те имат много тренировки с това симпатично уредче и аз ми стана интересно и наистина е много добро .:)

01.05.14
14:50

Така...добавям 2ра (по-тежка) тренировка за деня в дисциплината “Чистене на кабинет 60 квадрата за половин ден”. Почти си подобрих предния рекорд, но пък докарах само до половината. Разбира се, успях и да се пльосна на земята, подхлъзнах се.В първия момент така ме заболя, че реших, че съм си изкълчила рамото.После се смях през сълзи на себе си.В неделя, живот и здраве, ще продължа. Утре заминавам за ден и половина на село, дано остане малко време да се насладя на тишината, спокойствието и красотата там. Ще отида и да потичам с двама кучовци.

Добавям си храната за днес :
банан преди тренировка
една моцарела, към 50 гр. бри в съблекалнята (гони ме слонски апетит)
пилешка пържола със спанак, таратор
и довечера сме на РД на сестра ми, там ще хапвам каквото има

И поздрав !

04.05.14
17:13

Цяяял един ден се откъснах от нормалното си ежедневие. И толкова ми беше странно, че аха да се зарадвам и то взе, че свърши. Наспах се , почти...Напълних си очите със зелено. Побягах така , както бягах едно време и беше ...хубаво. Пускам няколко снимки, в такава обстановка лесно и приятно се бяга.
И ето ме пак във Варна. Утре на работа и така, колелото се върти.

Днес тренировката :
загрявка, 10 мин. бавничко кардио
1)бг клек 1*15*0 кг., 3*15* 2 по 6 кг. на крак
2) плие 1*15*10 кг. , 2*15*20 кг.
3)гребане с дъмбел 3*15*10 кг. на страна
хиперекстеции- задържане в горно положение 1 мин.
4)гръдни преси на швейцарска топка 3*15*2 по 6 кг.
коремни преси на топка 3*15
5)рамо - повдигане на ръце напред със завъртане 3*15* 2 по 3 кг.
коремни преси с подаване на топка от ръце в крака
6)бицепс скотово с една ръка 3*12*6 кг.
трицепс над глава 3*12*4 кг.
20 мин. интервално кардио

Храната:
десетина стафиди преди тренировка
протеинов шейк след
пилешко бутче и зелена салата
1 с.л. тахан
пилешко бяло месо,  зелена салата с авокадо и ядки

06.05.14
16:13

05.05 (понеделник)
2 филийки пълнозърнест хляб, малко кашкавал , 2 сварени яйца
пилешки дробчета на фурна, зелена салата
вечерята бяхме на гости , там имаше агне , аз не ям - затова шопска салата, малко картофи и мезета, 2 чаши червено вино

06.06 (вторник)
2 бонбона от био магазина от почепката ми за именния ден :)
пилешка пържола, малко ориз със спанак , зелена салата
няколко крекера от семена
довечера мисля да е риба и зелена салата

Още малко на работа и отивам на тренировка, после ще я опиша. После, надявам се, малко празнуване (party). Опитвам се да излъжа половинката да ме заведе на кино (той не обича да ходи ).

Няколко дена ставам по-късно т.е. към 9 и утре ще е трудно. Мързи ме, една хамаво ми е . Имам апетит за цяла рота ...За първи път от години ми се случи се събудя посред нощ от глад. Хубаво , че мързелът ми е по-силен и не станах.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 06.05.14 16:14.

07.05.14
12:57

Добавям тренировката от вчера : гръб, корем и бицепс
кардио,загрявка
1) мъртва тяга с дъмбели 1*15*2 по 16 кг. , 1*6*2 по 16 кг. (тук лявата китка зверски ме заболя ) , 1*15*2 по 10 кг.
набирания под лост 3*10
2) гребане с дъмбели -започвам от приклекнало положение и вдигам нагоре към гърдите , с лактите навън 3*15* 2 по 6 кг.
странични коремни преси 3*20 на страна
планински катерач 2*30 на крак
3) гребане с лост 20 кг., 3*15надхват и 15 подхват
чайник (усуквания с дъмбел за корем) 3*15*8/10/12 кг. на страна
4)бицепс с лост от седеж 2*15*13 кг. , 1*15*15,5 кг.
повдигане на крака от успоредка 3*10
5)бицепс с една ръка, подпряна ,на портален скрипец 3*15*7 кг. без почивка
20 мин. интервално кардио

Последно време много се дразня на себе си. Ям много ...Тъпча се направо на моменти. Нямам никаква сила за тренировки. И хайде, преди бях недоспала и изморена, сега нищо ми няма и продължавам така.И тази китка като ме заболя на някакви въшливи 16 кг. и ми идваше да се гръмна.  Записах си час и в петък ще ходя на диетолог. Явно имам нужда някой да ми напише черно на бяло кога колко и какво да ям. Иначе явно не става. Писна ми, честно, не мога да се облека в нещо нормално, все от някъде преливам. Не мога да отида да бягам спокойно, задъхвам се и ми тежи. С мъж ми искаме детенце вече, аз ако забременея сигурно ще стана 120 кила... Най-много ми е тъжно и ме е яд, че сама съм си виновна. То може би е хубавото в случая, поне от мен зависи какво ще направя по въпроса. Трябва да се взема в ръце, този път по-сериозно !

07.05.14
19:07

За днес :

Храната :прясно мляко със соев протеин и малко стевиа
парче кекс
пилешка пържола, патладжан с чесън, малко картофи
кофичка кисело мляко
сирене по шопски, евентуално салата

Тренировката : TRX again :) тренера го нямаше известно време, преди това мен ме нямаше...та така...чак се радвам

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 07.05.14 19:08.

08.05.14
12:22

Най-добрият начин да започнеш деня ? Тренировка в 7 !

Тренировката : крака и мое обично място за трениране-дупе
загрявка, 10 мин. кардио за разсънване
20 клека СТ
1) клек с 20 кг. лост - редувам един с широк разкрач, един със събрани крака - така 10 двойни , 4 серии
на смит машина - глутеус ритник с лоста 4*20 на крак
2)на римско столче под наклон бедрено сгъване с дъмбел между краката 2*15*8 кг. , 2*15*10 кг. (дъмбела падна само веднъж и никой не пострада ! )
сумо тяга  с 20 кг. диск 4*20
3)повдигане на крак настрани и после назад с тежест от портален скрипец , краката са на пръсти за да страда и г-н прасец  1*15*5 кг., 3*15*10 кг. от всяко на крак без почивка
4) повдигане на таз на 1 крак, на изпънатия има 10 кг. диск -задържам така 3*30 сек.  на крак
странична лакътна опора- повдигам горния крак и таза и задържам 3*30 сек. на крак

Кардио не правих, че не остана време, бързах до пощата да пусна едно писмо - съвет от мен - не ходете в пощата в дена за пенсии. Довечера ако ми дойде сила и муза ще отида да бягам.
Снощи тренировката беше много хубава - с набивания, лицеви, доста упражнения за задно бедро (които много мразя) и за корем. Та затова днес по-леко. Но пък се изморих и натоварих предоволно.

Храната: “шоколадов” шейк от бадемово мляко, малко соев протеин,спирулина, стевиа, какао и рошков (стана вкусно, но неволно се сетих за булката на Шрек как си седеше в една тиня и си попръдваше (wasntme), ей точно на тая тиня приличаше)
няколко крекера от лимец , половин лъжица орехов тахан
ципура и зелена салата
евентуално малко бадеми
омлет и зелена салата

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 08.05.14 12:23.

09.05.14
14:17

Връщам се от диетолога. Останах приятно изненадана. И от нея и от себе си. От нея ясно защо. От себе си най-вече за това, че идеално знам къде са ми грешките. Защо не съм ги коригирала е  неприятната изненада. 
На първо време ще направя малко изследвания на хормони и на витамин Д. Имам 3 седмици без конкретен режим, просто с насоки кое с кое кога и по колко. Каза, че ми давала това време да си променя хранителните навици. После ще правим конкретен хранителен режим и там ще има и дни с по-висок протеин или с по-висок въглехидрат, каза че ще види да включи  разтоварващи дни.Говорихме и за мазнините и колко са важни. Калориите ми са към 2000 на ден, каза да не падам под тях. Според нея досега съм била надолу и точно поради тази причина не свалям. Каза, че това “идеално” тегло от изследванията не важи за хора , които тренират . Според нея със 7-8 кг. надолу ще изглеждам идеално, стига да са свалени от мазнини. Съгласна съм за което.
Каза да си водя дневник (giggle) какво ям и какво тренирам.
Правихме измервания, пускам ги. Тя много се зарадва колко мускул съм имала, чак грейна. Ама и мазнини има доволно. Жената каза, че не е нищо фрапантно и непреодолимо. Написа ми идейки какво да ги забъркам с нещата, които обичам. Даде ми предостатъчно насоки. Изписа ми друг магнезий. След изследванията каза, че ще прецени какво друго да включи.
И така ...имам вече едно изходно ниво , много насоки и остава  да се стегна и да си наложа да спазвам написаното.

Иначе за днес :
Храната:
няколко солeнки от елда и ементал, едно кисело мляко
мусака от тиквички, патладжан и телешко и шопска салата
някоя ядка евентуално
сьомга и зелена салата

Тренировката : TRX fun :)

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 09.05.14 14:26.

От личен опит - изобщо не вярвай на машините Танита :)

09.05.14
14:28

Тъкмо се ровех из дневниците, че имам някакви такива спомени...Оф...ами ще вярвам поне на насоките за хрНеНето.
А какво да търся, на което да вярвам ? Тя ми прави някакви измервания с метър и с едно като шублер и каза, че по тях ще смята нещо.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 09.05.14 14:29.

09.05.14
15:42

казано от Rapuncelina на 09.05.14, 14:28:

...и с едно като шублер ...

Направи ми деня! :D :D :D

Не се сърди, смея се без капка злоба :)
Признавам, калипера има сходство със шублера, та описанието ти е доста точно (y)

Мнението беше редактирано от Vic на 09.05.14 15:43.

09.05.14
16:27

А, да се сърдя, ти пък. С тази терминология хич ме няма (ей на, сега научих нова дума и ще се перча ), но вкъщи имаме един шкаф с инструменти и отлично ги познавам. Баща ми чакал Гошко, ама дошла Галя (grin) и това си носи своето отражение .

10.05.14
13:54

Една клиентка вчера един вид ми нареди да се явя 1 час по-рано на работа, не можела да дойде по друго време. Станах с много зор, тя ми звънна, че нямало да дойде заради дъжда . И така се оказах будна доста рано, но поне си направих закуска, сварих си яйца,потанцувах с идиотски вид към половин час по пижама. Накратко-доволна съм, че така стана.

Планът за днес върви...по план :)
Храната :
30 гр. просо, сварено и 100 гр. сирене , 7-8 големи маслини, 1 лъжица течен шоколад (авокадо, какао и рожков и стевиа)
2 сварени яйца
пилешка пържола със спанак към 200 гр. , салата краставици и моркови
ако  преценя протеинов шейк (от моите бъркочи)
довечера пак ще е сьомга към 200 гр.  и зелена салата (нещо много ми се услажда последно време)
Добавки :Herbal burn -1 капсула сутрин на гладно и една след обяд
Магнерот -3 по 2 табл.
Сън: 7 часа
Течности :вода -към 2,5 литра
чай - към 0,5 литра
Тренировката : гърди, рамо , трицепс и корем , мисля и малко повече кардио стига да отида навреме и да не хвана залата пред затваряне.

Не знам дали съм писала, но яйца , сирене и повечето ми продукти са или от село , или от био магазин. Старая се да са качествени.

И едно селфи (размазано естествено) с любимата ми дрешка за дъжд .Много обичам дъжд. Лудата в мене много го обича (giggle), пък аз нея обичам и така.
Хубав ден ви желая на всички !

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 10.05.14 13:59.

10.05.14
14:00

Предвид името ти може да прозвучи малко глуповато, ама.... Бе, Рапунцел, много готина коса имаш :D

10.05.14
14:29

Даааам, то от къде е името мислиш :D Тя сега е къса . Иначе е готина , да, само да не ти е на главата. Но, както обичам да казвам, тя си има неин си живот, аз мой и гледаме да не си пречим.

12.05.14
10:35

Да се отчета за вчера  :)
Понеже съм много умна и хитра, в събота на тренировката реших да дам всичко от себе си, разучавах и лицеви, правих лежанка и кофички, после за рамо гадости и в неделя сутринта станах с брутална мускулна треска . И все пак се замъкнах в Богоров. Съответно, както вече сте разбрали, там ни чакаше “Ламята”. Чудих се защо се казва така докато не се прибрах и не отворих хладилника. Та “Ламята” бая ме озори, хем набиранията ми бяха просто подскачания с хващане на лоста. Завърших за 28 мин . и нещо си, май клонеше към 29, обаче как да чуе човек, като сърцето му се качва в главата и единственото, което чува отчетливо е собствения си пулс. На този етап съм щастлива, че изобщо докарах до края.
После с мъж ми ходихме да се разхождаме по плажа. После си накупих керамични тиган, тава, нож и дъска и формички разни. Остарявам явно, щом подобни покупки ме вълнуват приятно.

Храната : 2 яйца, сварени, малко извара (няма 50 гр.) , половин краставица, 1 филия пълнозърнест хляб
след тренировка 2 сварени яйца , 2 с.л. от “шоколада” от авокадо
зелена салата с риба тон
няколко вида сирена, пастет от извара/маслини/подправки, зеленчуци на тиган , салата

За днес:
тренировката в 7:30 - TRX - Няма как да ги опиша тези тренировки, но на практика те са ми най-гадните. Хем са силови, хем се иска много координация и баланс.
храната : 3 мъфина (извара, яйце, кисело мляко, сирене, малко брашно от елда и парченце кашкавал вътре), половин краставица
лъжица от авокадовия шоколад
пилешко бутче с картофи, зелена салата
малко орехи
риба(сигурно пъстърва) и зеленчуци на тиган, зелена салата

Пускам няколко снимки от вчера плюс новите ми книжки. Сърбят ме ръцете, буквално. Само с тия мазоли не знам как ще се съчетае.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 31.05.14 11:40.

12.05.14
13:54

Не тренираш ли с ръкавички? :) Аз винаги използвам и въпреки това дланта ми не е най-нежното нещо на света, но ако не слагах в момента щях да съм с мазоли по-големи от главата ми. :D

12.05.14
14:52

По принцип тренирам с ръкавици, но на тренировката в Богоров ги махнах, че направо се изхлузвах от лоста.

13.05.14
10:56

8-ми ден без почивка и колкото и тренировките ми да не са презорващи, това си каза думата. Сутринта някак на инат отидох до залата, но с ясното убеждение, че няма да тренирам с тежко. Не съм вдигала тежко от към 2 седмици , исках да си почина след изцепката с кръста. Пооспах се и закъснях т.е. нямах и много време. Та така днес тренировката беше с огромната ни пудовка от 8 кг. , но пък добре се раздвижих и пот се лееше , сякаш не знам какво правя.

Тренировката:
10 мин. кардио , загрявка стави
1)3 кръга без почивка с 8 кг. пудовка
-американски суинг с една ръка  и отпад (докато пудовката е горе) *10 на крак
-американски суинг *15
-мъртва тяга на един крак *10 на крак
2) 3 кръга без почивка с 8 кг. пудовка
-пистолети *10 на крак (не клякам съвсем до долу)
-гребане с приклек *10 на страна
3) обръщане - по мое желание разучавахме, както всеки път с нещо ново се изнервих, самонавих се колко съм зле и как нищо не ми се получава, изпаднах в режим  “никой да не ме закача”(инструкторът ми гледам, че добре е опознал това ми състояние , както и как да се справя с него) и после ми мина.Правих го само с лоста, не най-големия, може би е 12 кг. понеже хич не усещах да ми тежи.
Правихме доста, но само 3 серии по 15 “чисти” .Определено другият път пак.

Храната :
3 мъфина (овесени ядки, яйца, извара , сусам и чиа) , половин кофичка кисело мляко
30 гр. черен шоколад
пилешко бутче, кафяв ориз, зелена салата
евентуално орехи
вечерята ще я мисля , вероятно ще е сирене по шопски, зеленчуци на тиган и салата

На мъж ми снимката, с която много се забавлява. Не съм можела 1 мин. да застана някъде нормално. Аз и повече бих се почекнала, просто тази наклонена дъска там не даваше безброй възможности. Пък просто да  стоиш и  да гледаш - това е за аматьорите :D

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 13.05.14 10:58.

14.05.14
16:45

Накратичко за днес :
Тренировка няма по план, обаче нещо тая пудовка я чувам как ми вика “Защо  ме купи, келеш ? Ползвай ме, че прах хванах “. Та, като се прибера, може да я поотупам. 
Храната :2 мъфина от вчерашните, 50 гр. козе сирене с чиа , едно малко парче гауда ,домат
2 картофени кюфтета  с много извара и много магданоз, таратор, шопска салата
един ред черен шоколад (от най-черния), десетина годжи бери
довечера ще е риба, зеленчуци на тиган  и салата
Добавки : Магнерот 3*2 табл.
Течности :вода към 2 литра до сега

Днес ходих на изследвания - всичките хормони са в ред (щитовидна жлеза , яйчници и моя любим инсулин) (sun)! Витамин D ми е доста нисък(съвсем очаквано) и чакам лекарката да ми изпише да пия. Талията ми е - 5 см. за  седмица и съм 2 кила долу. Това, предполагам, е от незадържане на вода.Коремчето ми е прибрано, не недоволства и е сито.  Чувствам се добре и се усмихвам (party) Май това е най-важното.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 14.05.14 16:46.

казано от Rapuncelina на 14.05.14, 16:45:

Витамин D ми е доста нисък(съвсем очаквано) и чакам лекарката да ми изпише да пия.

Любопитен съм какво ще ти препоръча лекарката - като продукт и дозировка. :)
Купи си качествен продукт...

14.05.14
17:43

Предполагам утре ще се чуем, съответно ще пиша и тук. Днес не смогнах да я хвана в работното й време.
Аз също предпочитам качествен продукт :)

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 14.05.14 17:45.

15.05.14
17:56

Храната :малко юфка с много сирене и извара, половин краставица (събудих се в 7:20 от глад)
голяма пилешка пържола , запечена с гъби, пипер и малко кашкавал / шопска салата /2 печени картофа
30 гр. черен шоколад на Гайо (за първи път купувам, ммммм)
някое и друго годжи бери
довечера ще е омлет и салата
Добавки : Магнерот 3*2 табл.
за вит.Д не сме се чули още с лекарката
Течности :вода към 3 л. до сега
Тренировката : като стигна ще я мъдрим, мисля днес да се сближим пак с госпожа тяга
Явно утре ще я описвам .

Днес цял ден съм така :)

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 15.05.14 17:57.

16.05.14
11:03

Вчера най-накрая с инструктора ми успяхме да се разберем за това какво  искам аз от тренировките и какво иска той от мен. Оказа се, че май сме искали едно и също , просто ...въпрос на грешна комуникация. От тук нататък мисля тренировките ми да са от този тип. Чувствах се много енергична, идеално натоварена и много силна. Нищо общо със сплитовете. Онова беше увлечение, това е чиста любов :)!

Тренировката :
10 мин. кардио, загрявка стави
1) мъртва тяга 1*15*20 кг. , 1*15*40 кг. , 1*12*60 кг., 1*7*70 кг. , 3*5*70 кг.
2)обръщане - 2*15*12 кг.лост , 2*12*12 кг.  , 2*8*20 кг.лост 
3) тръстър - 2*15*12 кг. лост , 2*10*20 кг. лост
4) съчетание от обръщане и тръстър - 1*15*12 кг. (просто да пробвам)
5) лежанка 1*15*20 кг. , 1*15*25 кг. , 3*5*30 кг. , 1*7*30 кг.
6) лицеви опори 4 серии до отказ- 15/13/12/6
10 мин. кардио
На тягата можех да вдигна и още, обаче щеше да е за сметка на грешки в техниката. Като ми натежи и започвам да се кривя. Дори сама си го усещам идеално.
Лежанката ми е голям дерт, тежи ми още на 30 кг. и леко ме дразни. Може би с малко постоянство ще се промени и това.
Обръщането още куца. Трябва практика.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 16.05.14 11:04.

казано от Rapuncelina на 16.05.14, 11:03:

На тягата можех да вдигна и още, обаче щеше да е за сметка на грешки в техниката. Като ми натежи и започвам да се кривя.

За мен това значи, че не можеш повече и не трябва да слагаш още дискове на щангата. Причината - при по-голяма тежест просто влизаш в зоната на по-големия риск, което е излишно и ти носи само негативи. Задръж тежестта толкова, колкото е нужно, за да я “владееш”, пък после мисли за увеличаване. В този ред на мисли аз пък клякам със скромни за разбиранията на много хора тежести... разбира се - търся определена техника, темпо, интензивност и т.н., но когато станат нещата - тогава слагам още тежести на лоста. Данък ‘обществено мнение’ не плащам. ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.05.14 12:07.

16.05.14
12:47

Да, и за мен това значи, затова и не съм слагала.По същите причини постиженията ми на клек са много скромни, но за мен са си идеални.
Не гоня цифри. Гоня съвсем други цели :)

19.05.14
11:30

Дадох си малко почивка от интернет, включително и от сайта.
Храната няма какво да описвам, не се различава много от тази предните дни. Вчера ме гонеше луд глад за сладко, та го излъгах с черен шоколад.
Петък си ходих на общата тренировка, събота на фитнес. В събота нещо много ми прималя на тренировка, виеше ми се свят. Хем не съм се зорила особено. В неделя сутринта ми беше съвсем зле, а трябваше да пътуваме.Щял ден напред-назад, едни емоции не от най-хубавите. Още съм като парцал. Може да е някакъв вирус, не знам, но нямам сили себе си да нося.
Не съм се чула още с диетоложката т.е. тя не ми е звъннала и смятам да си взема витамин Д, който тренера ми препоръча. Ще взема и нещо за ставите, че онзи ден като правих бг клек и чак един до мен ме пита какъв бил тоя звук ( коляното ми).
Утре ми предстои пак обикаляне по болници с майка ми. Дано малко се пооправя.

19.05.14
11:48

Гале, аз си взех ArthroStop Lady (в него има и вит. Д), стига за 1 месец - 23.54лв. Не знам дали има ефект...защото го пия, когато ми скимне (даже сега се подсетих да си изпия дозата :D ), но сякаш положението е малко по-добре. Гледам, че много тачат Animal Flex-a, но си е сума, която честно казано не ми се даваше. Като цяло този тип добавки са с малко съмнително действие и трябва да се пият продължителен период от време. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1