Увиснала долна част

07.05.14
22:54

Здравейте преди 4год отслабнах 19кг за 1месец при което много ми увисна долната част на корема, ходя на фитнес от 3год тренирам яко, всичко си харесвам освем корема, ще бъда много доволен ако ми отговорите защото, вече наистина незнам какво да предприема..... казват ми, че ако продължа да бягам, ще увисне още повече.  МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!!

аз не виждам никакъв смисъл от в твърдението “казват ми, че ако продължа да бягам, ще увисне още повече...”.Но ми е супер интересно КАК си отслабнал 19кг за 1 месец,това е умопомрачително число за 1 месец.

08.05.14
14:59

То и един приятел ей така за месец- два отслабна супер много с диета тип Аушвиц + алкохол и цигари. Резултатите бяха тяло тип “увиснала торба” . Поредното доказателство, че тея бързи резултати не са на добре.
Не си описал нищо конкретно за начина ти на трениране, колко пъти седмично, дали спазващ хранителен режим и тн. Хората тук не сме гадатели. Може пък от това рязкото отслабване да ти си е нарушил хормоналният баланс (не искам да те плаша или нещо подобно).
Иначе бягането е хубава дейност и не виждам с какво би ти навредило на целите.

08.05.14
15:26

Единственият начин да отслабне някой с 19кг, включва ампутация на крайници.

10.05.14
14:21

Значи не ме интересува кой вярва, и кой не... карал съм 1 месец на ябълки,банани,вода и сам си пукал гъза от коремни преси... просто неможете да си представите по колко коремни съм правил на ден. Като цяло мускулатурата ми е супер стегната, когато легна и си напипвам “плочките” но слоя кожа пречи да изпъкнат, тук се регистрирах, за да ме уведумите как да изчиста кожата, за да изпъкнат поне мъничко, един приятел много го похвали този сайт и затова реших да се допитам до вас. В момента бягам по 3пъти в седмицата, като коремни преси правя не обикновени е от пилатес, тъй като майка ми е инструктурка по аеробика, като тези коремни ги правя 5 дни в седмицата, и другото е успоредка и лостове, но не съм много добър тепърва навлизам в стрийт фитнеса. Хранителният ми режим е нищо особено, гледам да избягвам пърженото и мазното.

10.05.14
15:09

А какво ти е състоянието? Ръст, тегло, години, силови постижения на основните упражнения (например, колко клека правиш, колко набирания, лицеви, лежанка, кофи)?

10.05.14
15:18

Първо, това на снимката си ти в момента, така ли? Ако да, то имаш сигурно още 19 кг. да свалиш, преди да мислиш за плочки. Проблема не е в кожата, а в това, че имаш още доста мазнини за чистене.

10.05.14
18:11

Една бърза сметка, за да се свалят 19кг трябва да си в калориен дефицит от 133000 ккалории.
Това са -4300 ккалории всеки ден. Ако приемем, че успяваш да си на -1000 от храна (съмнително, но хайде от мен да мине),
следва че 3300 ккалории имаш изгорени от коремни преси.

Коремните преси са доста интензивно упражнение, което обаче активизира само малка част от мускулите в човешкото тяло.
Горят се около 300ккалории на час.

Значи, си правил за един месец, всеки ден, по 11 часа коремни преси непрекъснато, без да спираш. Познах ли?

10.05.14
19:19

@Boris Yankov -човекът е ял само някакви плодове и вода.Значи е спрял да яде сладки,солени и мазни неща -най-вероятно е изпикал няколко литра вода.То може и 3-4 кг на ден да се свалят,това не значи ,че са 3-4 кг изгорени мазнини.

10.05.14
20:50

Аз не оспорвам, факта че може да изпикае 3л вода. Оспорвам факта че може да го прави много последователни дни без да си пие повече вода ;)

11.05.14
14:44

Слушай, какво ще ти кажа приятел от такива многознайковци, като тебе съм на това деридже... не си мисли, че всичко знаеш за хората, едно е при тебе друго е при тях не съм споменал никъде, че съм правил по 11часа на ден коремни преси, но съм правил по 2000 на ден, а ти случайно да си чувал, че човек който е с наднорменно тегло изгаря 2пъти повече отколкото този с нормално?

11.05.14
19:01

Виж в сайта за НВД диетите, също претърси дневниците на някои потребители които са на калориен дефицид и тн. За да добиеш някаква представа как и с какво трябва да се храниш. Защото по твоята тема може да се коментира много и в крайна сметка може да не получиш достатъчна информация. Така че в сайта си е описано всичко “кое- как” ,  самообразовай се.
Твоят проблем явно идва от храненето, трябва да го оптимизираш максимално. С диети от типа на плодове и вода няма да стане.
Не се заяждам, прегледай информацията в сайта за различните типове хранения и ще ти станат ясни много работи.
Късмет ти желая.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1