Лост + дискове

30.01.14
16:49

Обмислям вариант да се оборудвам с един лост (1.50) и дискове до към 70 килограма. Целта е кондиционни тренировки вкъщи или на открито. Ако имате предложения как да сглобим една прилична щанга оптимално цена/качество, ще се радвам да ги чуя. Може и на старо.

31.01.14
19:25

Не е ли по-добре пудовки?

01.02.14
11:59

Не се бях замислял за пудовки. Лошото е, че пудовка съм хващал веднъж досега и се опитвах суинг да правя. Стори ми се много трудно. От друга страна обаче, пудовките са елемент, който отсъства от тренировките ми и ще е хубаво да ги включа.

11.05.14
03:25

И аз съм се замислил дали да си взимам тежести за лост или дъмбели. Не знам обаче, по - добре ли е тежестите да са метални или гумирани? Гумираните тежести желязо покрито с гума ли са? Голяма част от теглото на диска ще бъде гумата и ако не се хвърлят а само се оставят на земята тежестите биха ли издържали повече време преди да се изтрие гумата?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1