Growth Hormone стимулатори?

Стоев

05.05.14
23:11

Здравейте на всички!
Искам да споделя и да питам нещо..
Разгелждах из он-лайн магазините за добавки и прехвърлях различни
видове добавки, просто така от интерес и попаднах на growth hormone stimulators.
Стана ми интересно дали има реален резултат от приемането на подобен вид добавки?
Нямам опит с точно този тип и бих желал да питам ако има някой от вас опит с подобно нещо, нека сподели.
Ето това например: CONTROLLED-LABS-Blue-Growth-150-Caps е нещо, което е от този тип.

Благодаря предварително, дано има някой, който да даде мнение! :)
Поздрави!
:)

06.05.14
00:42

Наскоро гледах интересни неща за L-dopa-та от Мукуна, която клинично повишаваше теста, лутеинизиращия и редуцираше пролактина, но друго нещо с което я свързваха е ,че повишава допамина, което пък до известна степен е предпоставка за стимулиране и на GH. Каквото и да е хубаво е да си направиш изследване преди и след суплементация и ще разбереш грубо доколко е ефективно. В моя случай допа + д-аспартова киселина за месец ми вдигнаха теста с 7 единици.
ето линк към едно от изследванията, което е по-скоро свързано с фертилност и подобни истории- http://www.ergo-log.com/mucunatest.html

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 06.05.14 00:44.

Стоев

07.05.14
00:57

Мерси! Ще разгледам!
А някой да е ползвал подобен на продукта, който съм дал по-горе? :)

09.05.14
14:07

Пробвал съм на Always Young Renewal HGH Workout и единствено усетих по-добро възстановяване и настроение. По-скоро Мукуната ще има по-голям ефект за трениращите, защото стимулира и допамина.

Стоев

11.05.14
04:28

Хмм... Видях за мукуната, статията на колегата по-горе, както и други публикации по сайтовете..
Звучи доста добре, само че едно ме притеснява..Аз съм склонен да вдигам кръвно на моменти, а и отделно
съм по нервен като цяло, а пише следно: L-Dopa is not only a precursor of dopamine, but also for adrenalin.
Та... незнам, чудя се дали няма да ми се отрази по някакъв начин..

Другото, което ми направи впечатление е Коластрата на прах. Разгледах тук-там и се оказва , че увеличава нивата на IGF-F.

Незнам! Честно казано това за мукуната най-добре ми звучи.. ;)

11.05.14
09:48

Наскоро и аз попаднах на секцията за GH стимулатори в ... е един голям сайт за добавки :D . Разгледах ги, а на другия ден минавах покрай физическия магазин и се отбих да питам мъжагата там дали ще помогнат за нещо. Той каза, че биха имали ефект ако ги дам на дядо ми или на човек който има някакво заболяване. Тогава щяло да се поправи нивото на хормона на растежа, а ако го приемам аз единствено ще усетя по-добро възстановяване, а за по-добре възстановяване има къде къде по-добри продукти.

11.05.14
11:30

казано от Strelok91 на 06.05.14, 00:42:

Наскоро гледах интересни неща за L-dopa-та от Мукуна, която клинично повишаваше теста, лутеинизиращия и редуцираше пролактина, но друго нещо с което я свързваха е ,че повишава допамина, което пък до известна степен е предпоставка за стимулиране и на GH. Каквото и да е хубаво е да си направиш изследване преди и след суплементация и ще разбереш грубо доколко е ефективно. В моя случай допа + д-аспартова киселина за месец ми вдигнаха теста с 7 единици.
ето линк към едно от изследванията, което е по-скоро свързано с фертилност и подобни истории- http://www.ergo-log.com/mucunatest.html

Колега извинявай ,но ще кажеш ли от къде си купил dopa и каква марка  е бил?И д-аспартановата киселина в какви дози я приемаше ?

11.05.14
13:03

казано от Master Admin на 11.05.14, 11:30:

казано от Strelok91 на 06.05.14, 00:42:

Колега извинявай ,но ще кажеш ли от къде си купил dopa и каква марка  е бил?И д-аспартановата киселина в какви дози я приемаше ?

От мен (giggle)

мале, тоя Blue-Growth много скъп :D а за ефективността се съмнявам честно казано!

Стоев

11.05.14
21:42

казано от Nikolay Arabazhiev на 11.05.14, 18:24:

мале, тоя Blue-Growth много скъп :D а за ефективността се съмнявам честно казано!

То че е скъпо, скъпо е .. ! :D Точно за този продукт питах дали някой има опит с него? Много добре звучи иначе в описанието на добавката.. ;)

05.06.14
11:55

А някой ползвал ли е PowerFull и какво мислите за този продукт?

Занимавате се с глупости. Първо не съществува добавка, която да увеличи достатъчно хормона, за да има ефект. Второ, дори да успеете (чрез инжектиране на HGH), без допълнителни андрогенни стероиди и/или инсулин ще е безполезно.

Ето и две статии по въпроса:
http://www.bb-team.org/articles/4642_mitove-v-bodibildinga-hormon-na-rastezha-i-chast
http://www.bb-team.org/articles/4643_mitove-v-bodibildinga-hormon-na-rasteja-chast-vtora

05.06.14
23:05

Модерация: В този форум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пише на български език!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.06.14 09:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1