Фалшив Xtend ?

10.05.14
11:17

Здравейте,днес ми пристигна от един много известен български сайт новият Xtend .Бях използвал опцията Pricematch.По принцип винаги има някакъв найлон над капачката,но на Xtend нямаше и като отворих капачката има картончето върху отвора на кутията,но нищо не пише на него,а е чисто бяло...с нещо като перфорацийка посредата...Който е пил Xtend да каже неговия как е бил ,моля.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 10.05.14 11:24.

10.05.14
16:38

И на мен така ми пристига 1 опаковка Cyto Greens, предполагам се отлепят тия лепенки от условията на съхранение, щото едва ли някой би тръгнал да прави фалшиви Cyto Greens, при положение, че едва ли се поръчват повече от 1-2 пъти в месеца.

10.05.14
23:18

Scivation Xtend новите са с пластмасово фолио НАД капачката...така са откакто се продават партидите в които има манго и ягода с киви. Преди това независимо от къде си го купувал пластмасово фолио е нямало...та най-вероятно те лъже паметта. Не мисля ,че е нередно да има и бяло фолио вместо щампирано, защо е така може да попиташ производителя на посочената форма за контакт на официалния сайт на марката. Перфорацията доколкото съм наясно се прави с конкретна цел, но каква трябва да обясни някой в бранша.

Щом ти се струва, че има нещо нередно лесно можеш да го провериш като го пратиш за анализ в някоя лаботаротия. Аз не съм доволен от Xtend на последък, може би вече ми омръзна. Реших да сменя малко и взех на Амикс на прах, малко кофти се разтварят но не са лоши.

11.05.14
19:35

Вече не купувам скъпи и митологизирани прахчета...Файда никаква.Месец време съм на скъп протеин (рядка боза).BCAA на прах (МоdernBcaa+),креатин креапюр не знам си кво на Универсал,на NOW вземам Аргинин+Орнитин,правя тренировки като ученичка,и ме тресе мускулна треска все едно никога в зала не съм влизал.А пия конски дози,до 50 грама вземам BCAA само на тренировка.....
Миналата ранна есен с най евтиния китайски креатин на пазара + българските течни аминокиселини и някакъв протеин неизвестен,не му помня марката постигнах несравнимо по високи резултати и физика....
Повече на марки и имена не робувам.Изхитриха се всички и явно за нашия пазар бълват всевъзможни сурогати.

Мнението беше редактирано от Росен Нинов на 11.05.14 19:37.

19.05.14
10:58

Аве и аз не знам какво става, не вярвам много, че има фалшиви добавки на пазара, но пия 1000 неща и мускулната треска грам не ми минава, нито се чувствам възстановен.

19.05.14
11:44

Значи като оставим настрана стероидите,истинска полза ,осезаема ,изразена в  чувствително нарастване на силата (а и обема),съм имал само от креатина.И то чист креатин,едър ,на кристали.в първичен вид.А не някой измислен дериват кръстен със сложно име ,само и само да си помислят хората ,че кой знае каква бомба пият.
50 грама протеин след тренировка (ако въобще имаш късмета да попаднеш на читав такъв) и 10-15 грама креатин.Всичко друго е да не кажа излишно,но ако има някаква полза от него,то тя ще е толкова пренебрежима,че е нецелесъобразно спрямо похарчените пари.
Някой вземе та ми каже- bcaa то ме изстрелва,или аргинина...или  бустера.Аз го питам-ти креатин и протеин вземаш ли ? Да вика ,вземам и тях ! Ми то ,те те изстрелват нагоре,а не bcaa-to.
Я пиите bcaa или бустер,без креатин и протеин,и да ви видим колко ще напреднете ?
Отделен е въпросът,че никой не може да ме убеди,че скъпоструващ bcaa/booster няма креатин набутан в него.

19.05.14
11:45

Добавките не са фалшиви,просто всички очакват много от иначе малките дози във тях(говоря за основните добавки,а не лъскавите малки шишенца)и всички ядат като врабчета,та трески...

19.05.14
12:20

Еми имам очквания разбира се.След като пия по над 50 грама BCAA по време на тренировка,и то от най реномираната,резонно е да очаквам нещо.Друг  е въпросът,че де факто чакам от умрял писмо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1