Кардио тренировка

10.05.14
21:21

Здравейте, на 14 години съм и се занимавам усилено от 6 месеца с лостове. Тренирам 6 дни в седмицата, но от скоро реших, че ще е най-добре да започна от 3 до 5 пъти седмично кардио за постигане на по дълбок релеф и изчистване на мазнините по корема и тн. Тренирам корема заедно с краката 3 пъти седмично. Правя спринтове от време на време , също и клякания с отскок. Въпросът ми е , ако правя тази рутина https://www.youtube.com/watch?v=KPHdYOwoxQk след 30-40 минути кардио сутрин на гладно, след тренировка за корем и крака, ще окаже ли влияние върху релефа и мазнините? И за около колко време приблизително ще се изчистя и ще имам както им казват “Flexing Abs” ? Благодаря предварително! :)

11.05.14
17:37

Искаш да спреш лостовете и да почнеш само корем, крака и кардио ли, че не те разбрах точно?

Според мен по-добре си коригирай храненето (което не си описал и няма как да знаем какво е), ако търсиш релеф, не се увличай с кардиото.

11.05.14
20:00

Не, не смятам да спирам лостовете, а да добавя кардио към тренировките. От 4-5 месеца не съм пил газирано , храня се 97 % здравословно с леки изключения от време на време. РВД може да се каже че ми е режимът на хранене. *С един много гаден навик да се храня бързо обаче*

Мнението беше редактирано от Petur Stefanov на 11.05.14 20:12.

12.05.14
13:05

“Здравословно” само по себе си нищо не значи :) Т.е. не знам какво ти наричаш здравословно, какви са ти представите за това. По-добре си опиши 2-3 дни храненето, ако искаш да получиш някакви конкретни съвети.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1