ФОРУМЪТ и субектите в него

Темата е заключена.

27.11.05
21:34

wwwwwwwwwwwwwww

27.11.05
23:17

Иво Здравей не се познаваме но ,аз много те уважавам но ,все пак съгласи се че не е приятно на никой да го обиждат, независимо какъв е и какво пише може по друг начин да се действа.Да има свобода на словото но и има правила на форума така че трябва да се движим между двете някак си

Иво, сам разбираш, че форумът не е направен за да се ограничава свободата на мненията в него, стига те да не се изродят в лични нападки и караници. Специално вас всички ви познаваме, кой лично, кой от страниците на bb-team-а и едва ли може да има съмнение дали някой вярва на вашите думи. Друг е въпросът, че има хора, които обичат да спорят, да имат последни думата и е трудно просто да ограничиш всеки от тях; най - доброто ограничение е да не им се обръща внимание; ти си шампион, той е гост във форума за твоя спорт, казал е нещо, което те обижда - ами покажи му, че не му обръщаш внимание. В тълпата запалянковци утре може да има и такива, които те мразят - не можеш да скачаш на всички; който го обичат го и мразят, а да се заяждаш с тях е начин да се приравниш на тяхното ниво и да покажеш публично, че поведението им те жегва. Ако не му обръщаш внимание, кой ще му обърне внимание? Лично мен също малко ме подразни една хипотеза на Георги, която той държеше до последно - че едва ли не силовите трибойци не могат да с оправят сами и те са си виновни за положението, че нищо не правят - твърдоглавието му стана и повод да заключа темата, но не разбирам защо ти трябваше да се намесваш по такъв начин, че да караш и модераторите да ти трият мнението.

... Що се отнася до другата част от твърдението ти, аз лично бих се радвал, когато юристи вземат да пишат във форума :) Макар и некомпетентни в спорта, те винаги може да са от полза :)

28.11.05
10:05

уффффффффффф малко се уморих все да пояснявам думите си и какво съм имал предвид. смятам, че иначе се изразявам доста точно. нито съм влязъл тук да споря, нито да обиждам когото и да е. така че, ако някой е засегнат и обиден от мои думи, то моля да бъда извинен. на иво ще кажа, че спортистите правят спорта, но чиновниците го управляват и развиват, така че който спортист иска да работи за спорта си, рано или късно става чиновник - Валентин Йорданов, Стефка Костадинова, Борислав Михайлов и т.н. важно е сърцето ти да е спортно, с професията се прехранваме и живеем. на дзвер ще му кажа, че тезата, по която съм абсолютно непоколебим е, че е необходимо трибойците да са далеч по - активни в управлението на спорта си. форма за това е например сформирането на синдикат на състезателите, който да излъчва свои представители в управата. ето тук вече не съм информиран дали има такъв, но го споменавам защото съм по - склонен да мисля, че за момента няма. пак казвам - нека търсим рационалното в думите си, а не да се заяждаме, защото при липсата на жив контакт, често оставаме неразбрани и е по - лесно да се скараме, отколкото да се разберем като хората.
п.с. а пък ако все пак ще се обиждаме, то нека не е чрез персонални квалификации и определения:) досега не съм си позволил лукса да нарека някого лилипут и комплексар и смятам така да си остане.

DJ

29.11.05
11:44

Жоро говори тогава конкретно и в неща в ,които си сигурен.Не очаквай всеки пьт да откриваме положителните зрьнца.Мисля ,че вски пьт оставаш недоразбран.

30.11.05
10:08

ок ,тодоре. за начало - имате ли сформиран синдикат на състезателите по силов трибой? ако не, то мисля, че такъв ще ви е само от полза.

Синдикатът не е ли професионална организация?

01.12.05
08:30

да професионална организация е и тук малко разтегнах терминологията, единствено, за да съм ясен за какво става дума - какви цели ще се преследват. наясно съм , че не става дума за професионални футболисти, които имат трудови договори с клубовете си, а за спортисти с аматъорски статус. въпреки това защитата на груповия интерес е възможно да придобие организационна форма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1