Болки под прасеца

11.05.14
18:41

Искам да попитам дали някой друг се е оплаквал от болки на същото място и се е справял с тях.При леко натоварване като ходене на 1 км или крос започва да ме боли кракът - задната част между глезена и пръсеца.Болката е от около 1-2 седмици , пробвах да почина няколко дена без да тичам или да ходя много но няма промяна....благодаря за отделеното време :)

11.05.14
22:52

Аз имах същия проблем..след време обхвана изцяло прасците..наложи ми се да почивам около седмица .. облекчава,но..не трябва да се натоварва много рязко изведнъж след като започнеш отново.. раздвижваш /разтягаш ли краката хубаво преди трен ?

казано от Dalia Vladimirova на 11.05.14, 22:52:

Аз имах същия проблем..след време обхвана изцяло прасците..наложи ми се да почивам около седмица .. облекчава,но..не трябва да се натоварва много рязко изведнъж след като започнеш отново.. раздвижваш /разтягаш ли краката хубаво преди трен ?

задължително , правя загрявка от около 10 мин , след което няколко минути ходенете на пътеката и след това започвам да тичам :) проблема е че дори когато ми се налага да отида до някъде , когато походя известно време и се появява болка :/

11.05.14
23:16

Да,да...за съжаление проблема при мен е същия..дълго време се оплаквам от този проблем и си го нося вече 4 месеца :( предполагам ,че някакви кремове от сорта на Фастумгел с разтривки би вършило работа .. :/

А допитвала ли си се до лекар :) ?

12.05.14
19:17

М не..продължавам и до ден днешен така.. може би вече свикнах с болката по време на тренировка не я усещам или не мисля толкова..но като се прибера ..малиии

Аз имам болка под прасеца получена по време на футболен мач. Докато се опитвах да взема топката противника ме одари с коляно някъде под прасеца и сега боли много, трудно вървя. Когато седна някаде или не движа крака си болката се увеличава. Опитах с компрес (лед), но болката е същата. Незнам кога пак ще играя, а и след 5дена трябва да бягам 800м в Варна

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1