28.11.05
09:58
Прочетох в декемврийския ‘’Мускули и фитнес’’ една статия за ксенадрин и искам да попитам дали някой го е ползвал и какви са били резултатите. Ясно е, че му правят една голяма реклама, но дали има нещо вярно не знам, а и цената му си я бива и не ми се рискува напразно.
Ако можеш да дадеш малко повече инфо за този продукт ще съм ти много благодарен.
Подробна информация има както писах в ‘’Мускули и фитнес’’ за 12/2005. Можеш да прочетеш статията. Доста дълга е за обясняване, но основното е, че няма ефедрин (мисля, че няма и синефррин), а има и доста тревички (билки), които като цяло били действали за горенето от 10 различни ъгли. Бил най-добрия, най-продавания, наистина работел и т.н..Обаче за месец само той ще излезе поне 60-70 лв., което както и да го погледна си е риск с парите, а не знам как се отразява на мозъка и тялото освен горенето на мазнините. Затова и питах за ‘’препатили’’ в добър или лош смисъл.
28.11.05
20:36
аз за 70 лв на месец бих си взел л-карнитин,кленбутерол,фат бърнер
29.11.05
19:27
В Общи теми за хр. добавки има пак за xenadrin.
аз не сам го пила мислих да си го взема -не го намерих в нито една аптека.....накрая го намерих за 120лв,но човека ми каза,че нямаше смисъл да го взимам ,защото имах 3кг да махна,а ми обясни че било за по тежки случай и не си го взех.
Май си струва парите даже по MTV даваха кой с какво отслабва и даваха за xensdrina,че го пият много.
накрая го намерих за 120лв
Брех.....120 кинта.Аз за 120 кинта ще си взема л-карнетин,пируват,гуарана,зелен чай и протеин и ще ми останат някаде кам 10 кинта.Дам точно 10 кинта и то тези прдукти ще са само на хубави фирми.Не си заслужава да се дават толкова много пари.
Каквото и да си говорим и пишем,БЕЗ ДИЕТА НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА!!!Е може да се постигне нещо но резултата ще баде малък.
30.11.05
12:16
Състава му е доста внушителен! Ама споделям мнението ти- Без диета и трениране нищо не става.Аз преди не си мърдах пръста да спортувам,а за диета да не говорим ама направих нвд и си купих велоергонометър(май така се пишеше) и сега само си подържам кг. ходя на тае бо за удоволствие и понякога като ям повече карам и велото.....xensdrine+нвд+спорт или други препарати с диета и спорт е най-доброто.
Ако имаш възможност по добре е да си го купеш него от колкото да си ги съставяш.....абе всьщност кой както може,но мисля че си струва парите.
30.11.05
12:54
В интернит е 49$ а има даже и малки разфасовки.Те са нови щото преди нямаше,цената си е същата-доста по-ниска,но това е не съм питала човека що ме товари :D но както и да е.Друга информация нямям.
www.xenadrine.com