23.11.05
02:07
Снощи усещах парене и лека болка/на моменти/ преди лягане . Какво се намира там ? Пия креатин , протеин , амино... и от 3 дни антибиотик заради гърлото.
[quote author=“Baev”]Снощи усещах парене и лека болка/на моменти/ преди лягане . Какво се намира там ? Пия креатин , протеин , амино... и от 3 дни антибиотик заради гърлото.
Ами сърцето се намира там ;)
Може да си получил някакъв спазъм или нещо такова; аз съм го усещал това, но се случва суупер рядко и е еднократно, не е периодично или нещо такова.
Каква продължителност има и повтаря ли се, ако е така е по странно значи.
В същото време антибиотиците не са от най-безобидните лекарства, не трябва да се взимат както ти дойде..., предполагам знаеш...
И аз имам нещо подобно от време на време странно ме боли леко ако може нарече болка от скоро е и предимно вечер като лягам (даже мен ме наболява крайната лява долна част на лявата гърда от време на време вечер)
Добре дошъл във форума .Прочети правилата .Пиши на кирилица.Поста ти бе преведен от мен
DJGorgio-Astor
[quote author=“Baev”]Снощи усещах парене и лека болка/на моменти/ преди лягане . Какво се намира там ? Пия креатин , протеин , амино... и от 3 дни антибиотик заради гърлото.
Най-вероятно става въпрос за сърцето. Аз имам такива моменти, когато съм прекалил с натоварването и съм преуморен и недоспал. Дори ми се е случвало да имам тръпнене и по лявата ръка. Съветът ми е да почиваш повече ако се преуморяваш! Нали знаеш - почивката прави шампиона!