25.11.05
21:09
ЛИТЕКС СЕГА Е НОМЕР ЕДНО :)
25.11.05
21:53
Йееееееее ти се сети бе,мача беше сношни ама нема проблем....
25.11.05
22:20
Добър мач направиха Литекс :) :) :). Много добре стояха на терена, а и имаха късмет. Със сигурност вече имаме участник при директните елиминации. :lol: :lol: :D :D :D
Дано Левски и ЦСКА също се класират :!: :wink:
И аз се надявам да се класират Левки и ЦСКА за да излезнем пален комплект от грубите :)
Крадвате ни песничките еййй :) Иначе много хубав мач, много добър отбор, треньора също, абе с една дума: ЕВАЛА!!!
дано да земем нещо и на мача в четвартак сигурно стадиона ще е фул и дано Литекс да играят за публиката :)
Е литекс не игра много добре нито за публиката затова Люпко бе бесен но за сметка на това ЦСКА изигра доста добре тактически мача си и взе победа над не чак толкова слаб съперник
Емо ЦСКА е №1
01.12.05
18:13
bene, bene ..
винаги си е било така :wink:
Браво на ЦСКА,мдам ЛИТЕКС играха много слабо бях на мача и много се разочровах но едно е хубаво че поне се класираме :)
01.12.05
23:20
Вече имаме 2 отбора за 16-на финалите :D :D :D :twisted:
Стискам палци и ЦСКА да се класират въпреки, че съм Левскар :wink: Важното е българския футбол да печели :!: :)
Левски играха много добре срещу Марсилия. Направиха няколко пропуски но важното е че бият и се класират :) А казваха, че групата им е много трудна а сега са на 1 място в нея :lol: :lol:
Честито и от мен. Въпреки всички емоции и простотии на които са наслушахме и нагледахме се израдвах на победата на Левски. Надявам се догодина футбола е още по - добър от тази и ЦСКА да се класира също!
Звучи като научна фантастика но може и да стане 3 отбора в УЕФА напролет якоооо
Само ЦСКА да не се издънят ама както е тръгнало тия френски отбори ги бием яко нали