Каква първа програма да избера?

BE

13.05.14
22:14

Цяла зима “тренирах” в фитнеса. От около месец не съм ходил, защото нямах пари, но сега вече имам възможност. На 16 съм и като цяло имам подкожни мазнини особено при корема. Хранителният ми режим е на 6. На ден приемам по 1900 калории, но се чудя с каква програма да започна с цел сваляне на килограми и урелефяване на тялото? Някакъв обикновен сплит ли или такава от сорта на 5х5? Питам, защото гледам почти всички тренират с това 5х5, а аз не съм го пробвал и не знам дали ще ми свърши работа за моята цел или да си тренирам по сплит?

14.05.14
01:21

Започни с кръгова,по-добре е от 5x5

СХ

01.06.14
19:18

Противоречиво на Paco, аз те съветвам да започнеш работа по 5x5.
Аз поне лично предпочитам базовите упражнения пред кардиото. Колкото повече мускули участват в движението, толкова повече калории изгаряш.

Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1