Не ме удовлетворяват резултатите от режима - какво да правя?

13.05.14
19:57

Предварително се извинявам ако разделът не е правилен.
На 16 години съм и тренирам от почти половин година, като има видими резултати, но ефектът не е точно такъв, какъвто очаквах.
Когато започнах да тренирам исках да отслабна и постигнах що-годе прилично тяло, но разбира се има още доста работа. Въпросът е, че не съм правил толкова кардио (правя кардио 2-3 пъти на седмица, но това ми е в програмата едва от около месец), а изглежда, че свалям мускули, тъй като отпреди два месеца бицепса ми беше 32.5, а сега е 31 см. Не ям доста храни, тъй като все още се стремя към отслабване, но защо при положение, че ходя на фитнес 4-5 пъти на седмица, не правя серии и повторения за релеф, ами нормални (по 10-11 повторения и 3-4 серии), се получава така?
На моменти ми идва на ум да се откажа от тренировките, но знам, че това не е изход, така че ще съм радостен да чуя някои съвети... Благодаря предварително!

Тук не играят сериите - дали за релеф, дали са за друго. Най-вероятно протеинния прием ти куца.Той трябва да е висок както в период за маса, така и при сваляне. Сайта е пълен с подробни материали по темата.

14.05.14
09:53

казано от James Bond_007 на 13.05.14, 19:57:

а изглежда, че свалям мускули, тъй като отпреди два месеца бицепса ми беше 32.5, а сега е 31 см.

По бицепса също има мазнини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1