Кафеви петна?

14.05.14
23:06

От 2 седмици ми е някъде и днес забелязох още такива , но не толкова големи. Някой да е имал подобен проблем? И как се премахват ? изобщо какво е

15.05.14
01:13

казано от Madafacka and? на 14.05.14, 23:06:

..изобщо какво е

Изглежда като кабел от слушалки..няма страшно.

15.05.14
01:45

забавен:)

15.05.14
07:50

Отиди при личния лекар. Най-вероятно ще те прати на дерматолог.  Само не рискувай да чакаш да се махне само ,докато не си разбрал какво е.

15.05.14
08:13

Ако не се лъжа тея петна бяха причинени от гъбички или нещо подобно. Случва се във фитнес залите. Там всеки се поти върху уредите, тежестите и тн. и лесно могат да се пипнат разни вируси и подобни. Някой мой приятел имаше подобен проблем, ако не и същия защото такива тъмни петна имаше и той по врата и трапеца.
Отиди на лекар, той ще разбере точно какво е, мисля че с някакви мазила се лекуваше.

Имаш ли дошашен любимец?Куче или котка?Огледай ги за подобни обриви.Прилича на “ring worm” ,но от снимката не може да се определи точно.Пробвай с Низорал крем.Ако е гъбна инфекция ще се оправи.Ако е бактериална-гентамицин или нещо подобно.Ако не ти се експериментира,отиваш на кожен и се молиш  той да не си прави експерименти с теб ;)

15.05.14
14:29

Имам куче.
Днес ходих при личния и ми предписа Бетазон гел/маз.Каза да го мажа 1 седмица да сме видели как ще подейства. След седмица пак да отида да види и ако се наложи да ме праща на кожен лекар.  Отделно ме видя друг доктор и каза , че за него това е гъбична инфекция.. от животно ( кучето ми ) или от влага ( ако съм се къпел често и изпотявал ) - аз се къпя всеки ден и тренирам през ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1