14.05.14
23:06
От 2 седмици ми е някъде и днес забелязох още такива , но не толкова големи. Някой да е имал подобен проблем? И как се премахват ? изобщо какво е
казано от Madafacka and? на 14.05.14, 23:06:
..изобщо какво е
Изглежда като кабел от слушалки..няма страшно.
15.05.14
01:45
забавен:)
Отиди при личния лекар. Най-вероятно ще те прати на дерматолог. Само не рискувай да чакаш да се махне само ,докато не си разбрал какво е.
Ако не се лъжа тея петна бяха причинени от гъбички или нещо подобно. Случва се във фитнес залите. Там всеки се поти върху уредите, тежестите и тн. и лесно могат да се пипнат разни вируси и подобни. Някой мой приятел имаше подобен проблем, ако не и същия защото такива тъмни петна имаше и той по врата и трапеца.
Отиди на лекар, той ще разбере точно какво е, мисля че с някакви мазила се лекуваше.
15.05.14
13:06
Имаш ли дошашен любимец?Куче или котка?Огледай ги за подобни обриви.Прилича на “ring worm” ,но от снимката не може да се определи точно.Пробвай с Низорал крем.Ако е гъбна инфекция ще се оправи.Ако е бактериална-гентамицин или нещо подобно.Ако не ти се експериментира,отиваш на кожен и се молиш той да не си прави експерименти с теб ;)
15.05.14
14:29
Имам куче.
Днес ходих при личния и ми предписа Бетазон гел/маз.Каза да го мажа 1 седмица да сме видели как ще подейства. След седмица пак да отида да види и ако се наложи да ме праща на кожен лекар. Отделно ме видя друг доктор и каза , че за него това е гъбична инфекция.. от животно ( кучето ми ) или от влага ( ако съм се къпел често и изпотявал ) - аз се къпя всеки ден и тренирам през ден.