09.11.05
14:16
Знам че тази тема сме я дъвкали безброи пати!Но мене така и все още не ми се изясни кое как се зима!
Говорим за Карсил, Нолвадех (Тамоксифен), Лив-52!
Мисълта ми е да се изясни точно и може би темата после да се сложи като важна кога се взимат тези протектори!
За карсила мисля че по време на целия цикал по 2-3 хапчета на ден в зависимост от дозата на стероида!
за лив-52 последно чух че се взимал след цикала, но колко забравих!
А за Тамоксифен - сам чувал от тва че се взима при симптоми на гинекомастия, то тва че се зима през цели цикал!
Така че, ако може да се излезе със едно становище
1. кога се земат тези протектори
2.по колко *в какви количеста*
3.В какви случеи са нужни
Благодаря предварително!
28.11.05
17:25
И на мене ми е страшно необходима тази информация!!!
Абсолютно съм сигурен че има хора койито могат да я дадат така че моля ви споделете...!?
28.11.05
20:33
протекторите се вземат по време на цикала а може да се продалжи приема им и някоя и друга седмица след края на цикала
29.11.05
15:56
[quote author=“DarkWolf”]за лив-52 последно чух че се взимал след цикала, но колко забравих!
Мани гои тоя Лив-52. Това е таблетирано индийско “сено”. По-добре ползвай Хепатостим® на Др. Тошков. който също е таблетирано “сено”.
Така ще подпомогнеш Българското, а не индийското.
29.11.05
16:08
[quote author=“kpo”][quote author=“DarkWolf”]за лив-52 последно чух че се взимал след цикала, но колко забравих!
Мани гои тоя Лив-52. Това е таблетирано индийско “сено”. По-добре ползвай Хепатостим® на Др. Тошков. който също е таблетирано “сено”.
Така ще подпомогнеш Българското, а не индийското.
Аз говоря по принцип за протекторите!
Това е което знам, а иначе БГ то повечето пати е и по ефтино :)