28.11.05
21:45
http://www.rukola.com/steroids.html :D
28.11.05
21:58
Е тва ако на някой му харесва...
28.11.05
22:00
Тая втората точно на кобила мяза...леле даже не на кобила - на КОН!
28.11.05
22:09
Тия определено не приличат на хора от женски пол :!: :shock: :?
ПП: Абе тва реално ли е http://www.rukola.com/crackhead.jpg.html :shock: :shock: :shock: :shock:
28.11.05
23:04
ц1кнете на следващата страница по весело е аххаха
водка
connecting people
хахаха незнам ама тези мацки бият по маса и релеф 99.9% от хората във форума. Иска ми се и на мен поне половината от тяхното телце :shock:
28.11.05
23:08
[quote author=“Apoloncho”]хахаха незнам ама тези мацки бият по маса и релеф 99.9% от хората във форума. Иска ми се и на мен поне половината от тяхното телце :shock:
Според мен бият 100% от хората в форума
28.11.05
23:09
искам раце като на третата :D
Сега виждате ли какво прави химията. Ужас, за мъж добре, ама жена. Наистина е гнусно.
28.11.05
23:29
Абе вие представяте ли си тези ако ви седнат на к*ро, ще го счупят като с лешникотрошачка ахахах, егати грозотиите.
Иначе на четвъртата гърбът и ръцете няма да ми стоят зле;)
А вие някога да сте чували за Фотошоп? Някой да е виждал някое от тези на състезания? За предпоследната снимка си е очевадно направо!!! Та тези имат размерите на Колман?! :shock: :shock: :shock: Не се ли замисляте малко? Виждал съм подобни колажи, даже на себе си (със фотошоп не се оправям, но един приятел ме направи така, Рони и компания ряпа да ядат и не си личи много)!
29.11.05
00:07
[quote author=“YODA”]А вие някога да сте чували за Фотошоп? Някой да е виждал някое от тези на състезания? За предпоследната снимка си е очевадно направо!!! Та тези имат размерите на Колман?! :shock: :shock: :shock: Не се ли замисляте малко? Виждал съм подобни колажи, даже на себе си (със фотошоп не се оправям, но един приятел ме направи така, Рони и компания ряпа да ядат и не си личи много)!
А можеш ли да постнеш твой фотошоп :?: :wink:
29.11.05
00:19
Шшшшшшшшшшш кви сте вие бееее ЪЪЪъъъъъъъъъъЪЪЪЪЪъъъ ...... бати и .... :lol: :lol: :lol: :lol: