културистки

Темата е заключена.

28.11.05
21:45

http://www.rukola.com/steroids.html :D

28.11.05
21:58

Е тва ако на някой му харесва...

LA

28.11.05
22:00

Тая втората точно на кобила мяза...леле даже не на кобила  - на КОН!

^V

28.11.05
22:09

Тия определено не приличат на хора от женски пол  :!:  :shock:  :?

ПП: Абе тва реално ли е http://www.rukola.com/crackhead.jpg.html :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

28.11.05
22:13

Е ТОВА АКО СА ЖЕНИ  ЗДРАВЕ МУ КАЖИ, НЕЗНАМ КОЙ ГИ ХАРЕСВА ТЕЗИ

28.11.05
22:19

АААААААААААААААААА.Ще повърна  :oops:  :oops:  :oops:

JI

28.11.05
23:04

ц1кнете на следващата страница по весело е аххаха
водка
connecting people

28.11.05
23:07

хахаха незнам ама тези мацки бият по маса и релеф 99.9% от хората във форума. Иска ми се и на мен поне половината от тяхното телце  :shock:

28.11.05
23:08

[quote author=“Apoloncho”]хахаха незнам ама тези мацки бият по маса и релеф 99.9% от хората във форума. Иска ми се и на мен поне половината от тяхното телце  :shock:

Според мен бият 100% от хората в форума

BO

28.11.05
23:09

искам раце като на третата  :D

28.11.05
23:14

Сега виждате ли какво прави химията. Ужас, за мъж добре, ама жена. Наистина е гнусно.

®N

28.11.05
23:29

Абе вие представяте ли си тези ако ви седнат на к*ро, ще го счупят като с лешникотрошачка ахахах, егати грозотиите.
Иначе на четвъртата гърбът и ръцете няма да ми стоят зле;)

28.11.05
23:38

А вие някога да сте чували за Фотошоп? Някой да е виждал някое от тези на състезания? За предпоследната снимка си е очевадно направо!!! Та тези имат размерите на Колман?! :shock:  :shock:  :shock:  Не се ли замисляте малко? Виждал съм подобни колажи, даже на себе си (със фотошоп не се оправям, но един приятел ме направи така, Рони и компания ряпа да ядат и не си личи много)!

^V

29.11.05
00:07

[quote author=“YODA”]А вие някога да сте чували за Фотошоп? Някой да е виждал някое от тези на състезания? За предпоследната снимка си е очевадно направо!!! Та тези имат размерите на Колман?! :shock:  :shock:  :shock:  Не се ли замисляте малко? Виждал съм подобни колажи, даже на себе си (със фотошоп не се оправям, но един приятел ме направи така, Рони и компания ряпа да ядат и не си личи много)!

А можеш ли да постнеш твой фотошоп  :?:  :wink:

B_

29.11.05
00:19

Шшшшшшшшшшш кви сте вие бееее ЪЪЪъъъъъъъъъъЪЪЪЪЪъъъ ...... бати и .... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

29.11.05
01:00

Не виждате ли че е монтаж бе хора да не говорим че всички мнения са спам тук

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1