16.05.14
22:42
Привет
Хора..да ви споделя един проблем.Миналата година февруари месец когато тренирах във фитнеса имах тренировка за крака, и на лег пресата правих с един друг дето се редувахме мисля че с 70-80кг. тогава бях около 63кг. съм 69 с доста хранене и месец и половина тренировки..правихме.Аз за първи път правих с толкова тогава и на другия ден имах болки в тестисите. И така до ден днешен това ми остана, ходих на лекар, имах съмнения за херния но лекаря каза, че няма нищо подобно и до там..Сега болките ги усещам когато вървя по-дълго време, и болката е от в повече от ляво по някой път от дясно. На 19 години съм..
Някой с “опит” ако е имал подобно случка ще съм му благодарен да сподели и по конкретно какво може да ми има.. Сега отново съм във фитнес залата 2-ри месец карам, преди съм тренирал за по месец-два и съм спирал но тоя пък съм си казал, че е сериозно..а аз имам огромно желание да тренирам просто финансите не ми достигаха, иначе си имам мотивация..Проблема, е че знам, че бързи резултати няма и трябва време и постоянство ама като съм си прост се контузих може би за цял живот..
Айде стига съм писал глупости, това е.. ако някой може да помогне ще съм му благодарен..
поЗДРАВИ
Темата беше редактирана от Power на 16.05.14 22:43.
17.05.14
00:09
Ако носиш тясно бельо има голяма вероятност да е от това.От личен опит ти говоря.
Не е от това. Просто след онзи ден в който се натоварих на лег пресата и от тогава....Има някакъв проблем ама не знам какъв е точно..
17.05.14
00:46
Е бегай на доктор..какво гадаеш не мога да разбера? Тук доктори няма.. Доктора ти е казал, че не е хорния ок тогава иди при друг вземи второ мнение по случая...ти само на личния си лекар ли се доверяваш?
казано от Power на 17.05.14, 00:37:
Има някакъв проблем ама не знам какъв е точно..
Мен ако питаш иди на психолог.
17.05.14
10:59
Не си ли се замислял, че може да ги притискаш, като сгъваш краката и ги приближаваш до корема;)