28.11.05
22:07
абе пълна боза съм , я ми кажете за да не се чудя , как се сменят тежестите на скрипец-а , няклона на лежанката , и като сменяте тежестите на щангата някой държи ли я , шото като слоиш от едната страна 20 кила и другата ше увисне , не трийте темата шото нема се излагам кат отида във фитнеса ( колко хора се смеят докато го четат това не е истина ;)
мерси предварително :lol:
Ами да ти кажа много зависи какви са уредите в залата кадето ще тренираш. Но все пак тежестите на скрипеца се сменят чрез....(те са на плочки, там има едно лостче вадиш го и го слагаш на каквато тежест си избереш), лежанката ако няма стандартна под 45 градуса, то тогава хоризонталната дигаш и горния край и там си има такова за застопоряване. Като товариш лежанката, слагаш 20-ската и буташ лоста така че тежестта да упре в стойката и няма да пада, е ако сложиш 40-50 кила ште я обърнеш..................... АбЕ ОТИВАШ В ЗАЛАТА ГЛЕДАШ 10 МИН ДОКАТО ЗАГРЯВАШ И ЩЕ ЗНАЕШ ВСИКО :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
28.11.05
22:31
ам мерси , ти си ми спасението , а да зяпам 10 минути дoкато загрявам , и аз си го мислех ама знам ли ако нема от кой да гледам :shock: , та мерси много : )))))))))
Хахаха няма от какво да се плашиш, освен ако не отидеш в 5.00 сутринта. Всеки е минал по този път, никой не се е родил научен. Като не знаеш нещо отиваш и питаш няма срамно в това. УСПЕХ :wink:
29.11.05
11:27
В залата сигурно има инструктор или нещо такова.Питаш пич,няма срамно.