Много съм слаб :(

17.05.14
14:43

на 14 години съм момче 1.60 см. и тежа 40-42 килограма.Баща ми все ми показваше негови снимки като дете и ми казваше че той също е бил слаб.Възможно ли е това (че съм слаб) да е от някакъв ген и нещо друго.

моля помогнете ми.Кажете ми някаква диета за покачвате на килограми..
Благодаря Предварително :)

Темата беше редактирана от Koka MoKa на 17.05.14 14:45.

Не е възможно, а то просто е сигурно, че това е от гена.Аз също съм така. !.68 и тежа около 49-50 кг.И качвам доста трудно килограми.Според мен трябва да наблегнеш на пилешкото месо и повече въглехидрати като ориз, овесени ядки.Хапвай сурови ядки и млечни продукти- кис. мляко, прясно мляко, извара. Не ограничавай много количествата, но според мен е добре да разпределяш храната в 4-5 хранения поне :)

17.05.14
17:13

казано от Ангел Ангелов на 17.05.14, 16:02:

Не е възможно, а то просто е сигурно, че това е от гена.Аз също съм така. !.68 и тежа около 49-50 кг.

Да, ама не. Той е на 14 ти на 22. Не го вкарвай във филми. Човека има пред себе си пълният потенциал да развива хармонично тяло, физически възможности и каквото друго си поиска. Поразгледай из дневниците какво правят и как изглеждат разни юнаци с близки до тези мерки...

Мнението беше редактирано от Владо на 17.05.14 17:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1