Има ли значение от коя мускула група, ще почнем тренировъчната си седмица?

Примерно
1 ден ръце или пък 1 ден крака и тн.

Зависи как ще ги подредиш после.

Аз почвах гърдите в първи ден,защото най-трудно тренирах гърди.Сложи си за първи ден това,което най-трудно тренираш.
ПП Не е желателно да тренираш гърди непосредствено след деня за тренировка на рамо.

17.05.14
14:18

Понеделник е световният ден на тренировката за гърди :D “Monday is chest day” .
Когато бях на разни сплитове, винаги правих гърдите първи ден. Спомням си на няколко пъти правих първо гърба, на следващият ден нямах никаква сила на лега.

17.05.14
14:22

Да не сте родени на части...ще давате 4-6 дни почивка на мускул??? Започнете с цялото тяло...или поне цялата горна част или долна.

казано от lordinario на 17.05.14, 14:22:

Да не сте родени на части...ще давате 4-6 дни почивка на мускул??? Започнете с цялото тяло...или поне цялата горна част или долна.

Напълно вярно!!!! Колкото до автора на темата, моето мнение е, че трябва да бъде изтрит като потребител на този форум. Редица малоумни теми има, в които всеки му казва да тренира с базови упражнения, цялото тяло и т.н, защото само така ще постигне резултати, така и не разбра, че няма да чуе това, което му се иска, просто защото няма понятие от фитнес, а и явно няма желание да прочете поне малка част от материалите в сайта.
П.С. Ти си вторият, толкова упорит, безнадежден случай във форума, който на мен ми е известен, за първия всички се сещат предполагам. Нямам за цел нито да се заяждам, нито да хейтвам или каквото и да било друго. Просто съм изумен как така не разбираш това, което са ти казали поне 20 човека с повече опит и познания от теб и защо продължаваш да задаваш въпроси след като явно смяташ, че получаваш безполезни отговори?

Мнението беше редактирано от Владимир Димитров на 17.05.14 20:01.

Да, има значение.
Нещата се определят от всички характеристики на тренировъчния режим (мисля да не ги изброявам).

Така формулиран този въпрос не може да има смислен отговор.

17.05.14
22:21

Примерно

понеделник - гърди , рамо
вторник - почивка
сряда - гръб
четвъртак -почивка
петък -крака
събота - ръце
неделя - почивка

или

понеделник - почивка
вторник- крака
сряда - ръце
четвъртак - почивка
петък - гърди , рамо
събота-почивка
неделя - гръб

Има ли разлика ? НЕ няма ! Последователността и времето за възстановяване са абсолютно еднакви.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1