18.05.14
02:20
Здравейте колеги , спрял съм се на следния продукт.
Цък
Някой ползвал ли го е , и какво мислите.
Темата беше редактирана от Anton Nyagolov на 18.05.14 02:30.
18.05.14
09:45
Това си е обикновен гейнър, пари на вятъра.
18.05.14
09:47
...и реално нещата, които сме говорили за гейнърите по принцип, важат и за този продукт.
18.05.14
13:28
Не си хаби парите.
19.05.14
02:55
Благодаря колеги , храната така или иначе си е имам , ям си редовно чисто месо , картофи , ориз , салати , броколи дори и без да тренирам.Минималното хранене на ден ми е 4 пъти максималното 6.Така или иначе това го порачах вчера и днес видях отговорите.При 50мг протеин на доза мисля че ще ми помогне да си възвърн килата който съм изгубил , понеже имам 2 год. стаж но сега съм с 8 килограма по малко (свалени).От утре започвам тренировки и мисля да направа курса на Джо Уидър при което комбиниран с храната която приемам и гейнера + Kinetica ZMA Active -витамини , ще ми дойдат много добре и бързо ще си възтановя килограмите (понеже нали мускулите имали нещо като памет за 5 килограма можеш да тренираш примерно 2-3 месеца - чиста мускулна маса а ако си ги имал и изгубил , за 1ин месец си ги възтановяваш , нещо такова бях чел по форумите.С килограмите за пример съм го дал , знам че при всеки е строго индивидуално и зависи от куп неща.).Благодаря за отговорите все пак.
19.05.14
11:33
50 гр. протеин идват заедно със 85гр. въглехидрати и близо 600 калории. Имай предвид колко много е това.
Няма такова нещо като 5кг мускули за месец. Честно казано дори за стероиден цикъл е невъзможно.
5 кг за 2-3 месеца също няма как да стане. Поне не натурално.
Не прекалявай с рязкото покачване в теглото. Ще качиш много повече мазнини от колкото си мислиш.
19.05.14
16:00
Щом си го купил, най-добре приемай макс по 1/3 доза дневно. Иначе след месец ще търсиш fatburner да сваляш сланинката.
19.05.14
16:48
Ради , цифрите бяха за пример просто да обясня което съм разбрал за мускулната памет , ясно ми е че няма как да стане , апък съм го и написал по доло , както и да е.Благодаря.Принципно работата ми е такава че постоянхо съм на крак и в движение при което си мисля че ще ми дойде добре понеже много калорий изразходвам на работа , то не са стълби понякога и се товара тичне ходене постоянно.Благодаря за мненията момчета , след месец ще напиша резултатите , ако някой случайно си го порача да знае какво взима.
Мнението беше редактирано от Anton Nyagolov на 19.05.14 16:51.
19.05.14
16:51
казано от Anton Nyagolov на 19.05.14, 16:48:
Принципно работата ми е такава че постоянхо съм на крак и в движение при което си мисля че ще ми дойде добре понеже много калорий изразходвам на работа , то не са стълби понякога и се товара тичне ходене постоянно.
Щом имаш много голям енергоразход и това ще ти помогне с набавянето на калории, не виждам проблем :) Само си следи внимателно прогреса, за да не надебелееш повече от нужното ;)
04.06.14
02:50
Възтановяването е супер , и 3 кг. съм отгоре като се има на предвид че ям телешко , пилешко ориз картофи броколи , банани , мляко всеки ден м/у 3 и 4 пъти , със сигорност не е чмм , но съм доволен и все още имам от него за към седмица и половина.
06.06.14
12:19
Аз го получих за 3 дена oт този сайт , но той е само за Англия http://www.dolphinfitness.co.uk/ , можеш да го потърсиш в гугъл продукта и ще видиш от къде можеш да си го поръчаш.