Здравейте,имам няколко въпроси относно хранителния режим и тренировките!

Предварително искам да се извиня ако запитването ми се съдържа във форума!
Аз до преди месец не тренирах,пробвах всякакви диети(както се досещате с краткотраен ефект).Започнах да ходя на фитнес средно по 5-6 пъти на седмица,изготвих си хранителен режим е силно казано,но ям през 3 часа,пия по 2л. вода на ден,спрях тестените продукти и сладкото.За месец смъкнах около 3 кг,но тази седмица съм с 800гр повече,въпреки че съм се хранила с нищо по-различно от това,което ям по принцип.А тренировката във фитнеса ми представлява по 35мин колело,различни упражнения за другите мускули(като наблягам върху тези за преса,бедра и ръце) и завършва с кратко кардио 15-20мин.Та,моят въпрос е защо се получава това и има ли начин да ускоря процеса по изчистване?Ако да как?
Благодаря предварително!

AT

19.05.14
22:49

Не яж през 3 часа, 3-4 хранения дневно са ок.

Може да си качила мускулна маса.

С малкото инфо, което си дала, трудно може да ти се отговори на въпроса :) Нито знаем с какво се храниш, нито колко е като количество, нито знаем как точно тренираш.

Общо взето храненията са предимно със салата с риба тон,бобови култури,пилешко и рядко си позволявам пържоли.Обяда ми е придружен с една филийка пълнозърнест хляб.Що се отнася до количеството-около 300 гр салата,а за другите се старая да не пълня чинията,може би около 150-200гр.А храненията ори през 3 часа пак са си 3 или 4,в зависимост кога съм била на фитнес.
След фитнес изчаквам около 1-2 часа  тогава се храня-така ми каза инструкторката.След обяд правя бицепс,рамо и трицепс и преса и малко за крака-имам предвид,че и след фитнес пак тренирам.
Поздрави!Благодаря,че откликнахте!

Мнението беше редактирано от Адел Димитрова на 20.05.14 08:07.

20.05.14
10:52

Не е нужно да чакаш чак 2 часа за да се нахраниш.Достатъчни са 30 минути

20.05.14
12:22

казано от Nicole Martinova на 20.05.14, 10:52:

Не е нужно да чакаш чак 2 часа за да се нахраниш.Достатъчни са 30 минути

И в това си сигурна ?

До авторката...
с ограничаване на определени храни няма да стане.Също така с тия бобови култури... :) в рибата тон има доста живак не е кой знае колко полезна за всекидневна употреба. Изчисли ли ОКБ и си подбери качествени източници на храна.Пълнозърнест хляб в България няма,това е боядисано подобие на бял хляб :) За източник на въглехидрат може да се насочих към качествен кафяв ориз примерно uncle ben’s brown rice ... скъпичък е ,но ти ще приемаш по малко така ,че ще имаш за повече време.

Мнението беше редактирано от Master Admin на 20.05.14 12:23.

Тъй като аз съм “невежа” в тези неща дайте малко повече информация(извинявайте ако Ви затруднявам,ако е така не се свенете да ми кажете).Ако трябва да съм честна,изчетох много неща,но не съм убедена,че нещо съм разбрала.За тези бобови култури разбрах,че са много полезни,а това е от нещата,което най-често се готви в нас(разберете ме правилно аз съм от хората,които влагат и малкото,което имат да влязат във форма,тъй като събирам за семестриални такси),а за рибата тон-чела,недочела.А като допълнителен въпрос бих  искала да Ви задам как бих могла да ускоря изчистването от мазнини?
Пия след всяко ядене чай или друга гореща напитка-това влияе ли?
Благодаря Master Admin за всичко,което спомена в твоя коментар-много ми помогна!
Поздрави!!!

Мнението беше редактирано от Адел Димитрова на 21.05.14 14:07.

Благодаря на всички за коментарите!!

Мнението беше редактирано от Адел Димитрова на 21.05.14 14:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1