Израстване на ръст?

28.11.05
11:12

Здравейте , как мога да стана малко по висок? 5-7 см? макс до 10см...? един приятел беше с 1 глава по нисък сега е малко по висок от мен... каза че е пил калции? помага ли? как се приема? можете ли да кажете нещо повече? :lol:

28.11.05
11:18

Храни се качествено и спортувай. Колкото ти е зададено, толкова ще порастнеш. Хората са с различна височина, ако не си забелязал, и няма нужда да се сравняваш с другите.
Също така, прочети десетките други постове на тема ръст ;)

28.11.05
14:17

калция е за костите но не за разтеж в гените ти е записано колко ще растеш ,Расте се до 20-22 години има време

28.11.05
18:11

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]калция е за костите но не за разтеж в гените ти е записано колко ще растеш ,Расте се до 20-22 години има време

ima :) все още съм на 17 .. мерси ;) и аз си знаех че е за костите и не вярвах много много

29.11.05
08:21

B-Growth не веднъж са ме питали това е препарата намери го в нета а от къде мовеш да си го купиш НЗ

29.11.05
11:24

[quote author=“king_pin”]B-Growth не веднъж са ме питали това е препарата намери го в нета а от къде мовеш да си го купиш НЗ

Едва ли с нещо ще помогне
Единствено разтежния хормон мойе да свърши мойе би работа но ефекта е непредвидим може да ти порастне и носа :wink:

29.11.05
15:15

Въобще не отваряй въпроса за растежния хормон,щото като ги знам какви ги има,ще му прещрака на някой и ще изтърчи да си купува веднага...според мен тва е възможно най-вредното,горе-долу съм запознат с неговото действие и както се изрази по-нагоре резултатите са непредвидиме,така че умната на тея дето им мина през главите...  :!:

29.11.05
15:27

[quote author=“SkuLL_CruSHeR”]Въобще не отваряй въпроса за растежния хормон,щото като ги знам какви ги има,ще му прещрака на някой и ще изтърчи да си купува веднага...според мен тва е възможно най-вредното,горе-долу съм запознат с неговото действие и както се изрази по-нагоре резултатите са непредвидиме,така че умната на тея дето им мина през главите...  :!:

Добре дошъл в форума на никой не казвам да взема поради причините дето изтъкнах по горе а и той не се намира зад всеки ъгъл да не говорим за цената му

29.11.05
15:34

Добре заварил  :wink: Не казвам че го препоръчваш,а просто подчертавам вредното му действие,а за това дали се намира трудно не мога да кажа защото не сам се интересувал,а не мисля и да го правя...М/у другото моите поздравления за форума  :D Скоро един приятел ми го препоръча и реших днес да го посетя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1