17.05.14
17:35
Как мога да разбера, дали кашкавалът, който ям е от мляко, а не от растителни мазнини? Тея дни постоянно чета подобни неща и леко започнах да се притеснявам. Кашкавалът, който ям не е в пакет, кутия и нещо подобно, а е огромно парче и ми нарязват от него. В момента съм на НВД режим и този кашкавал, който консумирам(най-вече сутрин за закуска) ме притеснява.
18.05.14
13:22
#1
Вариантите са или да го провериш с изследване на състава на продукта, или да разчиташ на някакви предположения. Например, 1 кг кашкавал се прави от Х л мляко, съответно е нереално да струва по У лв.
Още, разгледай за кои марки сме коментирали във форума, като една идея по-надеждни.
Може ли линк към темата?
Мнението беше редактирано от nbstw на 18.05.14 21:41.
казано от wtfwtfwtf на 18.05.14, 21:40:
Може ли линк към темата?
той има предвид темите във форума по принцип. иначе освен по прекалено ниската цена, си личи и по външния вид - някак си по-пластмасов изглежда, като остарее се напуква, на вкус е някакъв гумен, като се загрее съвсем странен изглежда. отдавна не съм се прецаквал да купя такъв. а пък и производителите вече са длъжни да не го обявяват въобще като “кашкавал” май ?
Мнението беше редактирано от Pavel D на 20.05.14 18:00.