20.05.14
22:52
Здравейте, закупих си протеин Syntha-6 и аминокиселини mex amino 12k, ще се радвам ако хора, които наистина разбират да ми кажат най-добрия начин за тяхното комбиниране.
Искам да кача ММ, храня се добре и сега ми остава да намеря как е най-хубаво да комбинирам добавките. :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.05.14 21:21.
Едно момче от залата пие Mex amino, незнам как ги разпределя , но на ден пие по едно 3-4 хапчета. Сега го попитах, каза ми следното: Преди тренировка 30-45 мин. взимам по 4 хапчета, след тренировката 15-30 мин. още 4 хапчета.
Мнението беше редактирано от Снежен на 20.05.14 23:29.
20.05.14
23:25
Нищо лично, но това момче нормално ли е?! :D
Пише да се пият 2 пъти по 3 таблетки.
21.05.14
00:07
По принцип всичко си зависи от храненето ,но за да ги ‘усетиш’ поне малко трябва да имаш прием от поне 15 хапа на ден.. :)
21.05.14
00:29
А кой твърди, че мускулната маса се увеличава при прием на протеин и аминокиселини?
Добра практика е първо да се пита и после да се купува... а не обратното.
21.05.14
13:21
Все си мисля, че с хубаво хранене и добавки ще кача повече от колкото само с хубаво хранене?
Търся мнение за най-добрия им прием, не излишни коментари :).
21.05.14
13:47
Ами ако се заблуждаваш в тези свои мисли? ;)
Писали сме емнайсе хиляди пъти за всичко - как се пие протеин, как се приемат аминокиселини, има ли изобщо смисъл да се приемат заедно, какво е Syntha-6, какво са комплексните аминокиселини, какви са дозите и как се определят нуждите...
...на мен пък ми е поомръзнало от мързеливци, които дори не знаят как да попитат, за да получат смислен отговор... и излишните теми са ми писнали, ама... ето какво е положението. :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.05.14 13:50.
21.05.14
13:53
Нали се сещаш, че ако беше “Верен BB-Team-ър” можеше просто да кажеш сутрин 1 доза и вечер отново 1 или нещо от тоя сорт, а не да ми казваш какъв съм бил и какви теми пускам.
Това е първата тема, която пиша и се надявах някой да ми отговори и да видя дали начинът по който ги приемам е най-добър.
21.05.14
14:18
Нямаш никаква представа за колко много неща се сещам. :)
Това е първата тема, която публикуваш тук - така е... но въпросите ти съвсем не са нови, специфични или уникални, за каквито ги смяташ. Преди да пуснеш тема, форумът ти предлага търсачката - няколко минути с нея и щеше да намериш отговори на въпросите си. ОК, явно смяташ, че въпросите ти не са задавани никога (без дори да се увериш в това). В следващия прозорец форумът любезно ти предлага кратко четиво, където се дават общи насоки за това как да задаваме въпроси така, че да се разбираме лесно, точно и бързо, и да получаваме смислени полезни отговори.
Вместо това сега държиш някой за стотен път да повтори нещата специално и лично за теб... само че преди това трябва същия човек да отдели време и за да ти проведе един кръстосан разпит, уточняващ нужните подробности за теб и режима ти. Еми ако някои има времето и желанието - нека го направи. Аз явно не съм достатъчно верен BB-Team-ър за такова нещо. :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.05.14 14:22.
21.05.14
14:29
Търсих, но не намерих точно това, което ме интересуваше и за което питам.
21.05.14
14:42
Няма препоръки за прием на Syntha-6 и комплексни аминокиселини? До-о-обре! :)
Хубавко прегледай нещата, които си написал в тази тема, прочети отново предишното ми мнение и помисли дали във форума има ли гадатели или не... защото видимо детективи няма. :)
Бориславе,като толкова те мързи,плати си на инструктор да ти отговори на въпросите и се надявай да попаднеш на такъв,който разбира повече от теб.
21.05.14
20:04
Вече се оправих, но като видях на какви хора попаднах не сметнах за нужно да го споделя ;).
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп...
21.05.14
20:09
По кое прецени, че не разбирам?!
По това, че попитах за вариант на прием, за да сравня моя начин и този на останалите... УМНО!
21.05.14
21:09
казано от Борислав Хаустов на 21.05.14, 20:09:
По това, че попитах за вариант на прием, за да сравня моя начин и този на останалите... УМНО!
Така... попита за вариант за прием.
Вярно е.
Знаем ли кога и как се храниш? Ти къде го написа това?
Знаем ли кога и как тренираш? А това къде го написа?
Знаем ли как приемаш тези добавки в момента, че да ти предложим варианти?
Я пак да си поговорим за умни неща, искаш ли?
Тук знаещите хора не дават отговори наизуст... ти прецени дали форумът е американски, руски или български.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.05.14 21:13.
21.05.14
21:12
И кой ме попита за тия неща?!
Ти ми каза да търся, че съм мързелив и т.н, изобщо никой не ми е искал програмата по която тренирам, хранителен режим..аре моля ти се не говори на изуст и спри спора, вече се оправих с нужната информация!
21.05.14
21:15
казано от Борислав Хаустов на 21.05.14, 21:12:
аре моля ти се не говори на изуст и спри спора, вече се оправих с нужната информация!
Хайде този език да го държиш другаде, става ли?
Когато си писал темата, форумът ти е набил в очите това.
Ако му беше отделил точно няколко минути, ползата щеше да е само твоя.
Не съм уверен кой говори наизуст.
Успех с мускулите.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.05.14 21:16.
21.05.14
21:17
Мерси, има ли начин да изтрия темата вече, от толкова спорове едва ли някой ще научи нещо?
21.05.14
21:21
Не.