21.05.14
10:55
Здравейте,
с някои от вас се познаваме с други не. В момента това няма значение.
В момента имам една цел, наш колега, невероятен човек, е болен от левкемия.
Диагнозата на Ники е Остра Лимфобластна T-клетъчна Левкемия (Acute Lymphoblastic Leukemia). Болестта е лечима в много голям процент от регистрираните случаи. За лечението му са необходими 120 000 евро. Клиниката, в която ще се проведе лечението, се намира в град Есен, Германия - Uniklinik Essen: www.uk-essen.de . Началният депозит за лечението му е 60 000 евро. Тази сума е осигурена от семейството, колегите и компанията, в която работи. За останалата част е открита дарителска сметка за набиране на средства за лечението му. Данните на сметката са:
Име на клиент: Николай Людмилов Живанкин
IBAN: BG57STSA93000021757716
Банка: ДСК - ЕАД
BIC: STSABGSF
Валута: BGN
Благодарим сърдечно на всички за разбирането и подкрепата! Ще ви държим в течение за състоянието на Ники и събраната сума на www.facebook.com/saveniki
Задействали сме и нещата със DNS и PayPal, веднага след като имаме тази информация, тя ще бъде публикуване на страницата във фейсбук. Ще обновя и тук номера на който може да се изпращат SMS-и.
Дори помощта за разпространяването на страницата във фейсбук facebook.com/saveniki за нас ще означава адски много!
Благодаря и на екипа на ББ-Тийм за предоставената възможност. Ако някой има въпроси може да се свърже директно с мен във фейсбук страницата ми Милица Червенкова - https://www.facebook.com/militsa.ch
Поздрави,
Мила
Темата беше редактирана от Мила на 21.05.14 15:29.
21.05.14
16:10
казано от Vic на 21.05.14, 15:59:
Преведох малко парички... Стискам палци на момчето!
(bow) Благодаря Вик !!!
Мнението беше редактирано от Мила на 21.05.14 16:10.
21.05.14
20:04
казано от karfi4ka на 21.05.14, 18:00:
И от нашето семейство скромен принос...стискаме палци!
Благодаря и на трима ви ! (hug) Благодаря и на @Ilstrong, който лично дойде до моето работно място, за да се видим и да направи дарение ! (hug)
22.05.14
10:57
И аз пратих, малко но от сърце! :)