21.05.14
16:53
Здравейте! От скоро тренирам фитнес и се храня по НВД режим. Откакто започнах режимът много рядко ми се случва да ходя по голяма нужда. Веднъж на 2-3 дни. Храня се по 5-6 пъти на ден, но почти всеки ден храната е еднаква - белтъци,ориз/овесени ядки,пържоли,фъстъци,кисели млека и т.н. Четох, че ензимите помагали. Найстина ли е така? Има ли някакви странични ефекти от приема на ензими? И, ако помагат препоръчайте ми някой продукт. Мерси предварително!
21.05.14
17:33
Сенафорте - мек слабителен ефект.8-):D
22.05.14
13:34
Bulk Complete Probiotics - ензими и пробиотици. Точно от това имаш нужда.
22.05.14
14:18
казано от Pavel Petrov на 22.05.14, 13:34:
Един приятел ми препоръча ето този : NOW Foods Super enzymes . Ти какво ще кажеш? Него ли да взема или този, който ти ми препоръча. Имат ли разлика двата продукта?
23.05.14
15:59
казано от Георги Георгиев на 22.05.14, 14:18:
казано от Pavel Petrov на 22.05.14, 13:34:
Един приятел ми препоръча ето този : NOW Foods Super enzymes . Ти какво ще кажеш? Него ли да взема или този, който ти ми препоръча. Имат ли разлика двата продукта?
В продукта на NOW има и липаза (ензим, който разгражда мазнините), но пък ти ядеш твърде малко мазнини като цяло, така че не мисля че проблема ти е в неразграждането на мазнините.
Това, което аз ти предложих е насочено към разграждането на белтъчините и въглехидратите (това, което главно включва менюто ти) в комбинация с пробиотици, които подобряват чревната флора.
Изводите сам може да ги направиш.