21.05.14
22:05
Привет на всички! :) На 17г, 170см, 63кг . Тренирам 4-5 пъти на ден ( силови+кардио), като целта е- чистене на мазнини. Винаги съм се затруднявала със създаването на хран. режими, та реших да пиша тук, ако някой може да помогне. :) Изчислих ОКБ- ок 1600кал.
Примерно меню:
ябълка+ фъстъчено масло+ 200мл прясно мляко
2 яйца+сирене 100гр
сурови бадеми 50гр
кис. мляко 200мл+ 200гр тиквички
200гр пил.пържола+200 гр моркови+броколи
100мл кис. мляко+ 100 гр извара
Като събера всичко се получават 1447кал, тоест- да добавя още храна? Хаха, а аз и това не мога да изям! Това меню, според вас, добре ли е? Или ако не, какво да променя и добавя?
Много ще съм ви благодарна! :))
казано от nina shopova на 21.05.14, 22:05:
Привет на всички! :) На 17г, 170см, 63кг . Тренирам 4-5 пъти на ден ( силови+кардио)
Не е ли много, на ден да тренираш по-толкова? (giggle)
21.05.14
22:16
хаха, случват се грешки *на седмица ;) :D
Според мен не му мисли много дали режима ти е добре или не, а дали реално ще го спазваш или ще се откажеш на втората седмица. И най-добрия режим да избереш, ако не го спазваш ще се провалиш.
Дали режима е добър, резултатите ти най-добре ще отговорят на този въпрос. Аз смятам, че с тези 4-5 тренировки на седмица и режим с почти никакви въглехидрати, няма да стигнеш далеч. Хубаво си наблегнала на протеините и мазнините, но и въглехидрати са ти нужни.
На твое място бих оставила протеините като махна млечните (с изкл. на изварата) и остава месото и яйцата. Вкарай повече зеленчуци и умерено плодове. Бавни въглехидрати като боб, леща, грах ще са ти от голяма полза.
Нищо не пишеш за водата ... поне 8 чаши/ден ще са ти необходими, да не говорим, че идва лято и с тези тренировки може и да имаш нужда от по-добра хидратация.
Мнението беше редактирано от Лили на 22.05.14 17:47.