19.05.14
15:21
Здравейте, нека приемем, че цената не е фактор.
Кое бихте закупили:
Carnivor или Universal телешки аминокиселини и защо ?
Също така някой ако е приемал да сподели доволни ли сте от телешките аминокиселини като цяло?
Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.05.14 14:37.
Преди време се бях запалил по тия телешки аминокиселини ,но ме отказаха набързо. Защо да давам пари за нещо ,което доста хора не усещат като ефект ,при положение ,че БЦАА винаги действат и са по-удачния вариант. Поне според няколко консултанта в магазини за добавки.
аз лично ползвам от UNI LIVER на UNIVERSAL това е аминокисилинен комплекс в основата на който е изсушен телешки дроб.Пия 3 преди и 3 след тренировка.На мен лично много ми допадат- това си е лично мое мнение и го казвам от личен опит ,а не “някой ми каза или така прочетох”
20.05.14
18:33
казано от lubisma на 20.05.14, 15:51:
На мен лично много ми допадат - това си е лично мое мнение и го казвам от личен опит...
Значи стигаме до логичния и най-важен въпрос - защо си доволен?
Личното мнение е ценно и ще е от полза за всички, които се интересуват от този продукт.
21.05.14
09:54
казано от Цветан Радуевш на 19.05.14, 15:21:
Здравейте, нека приемем, че цената не е фактор.
Кое бихте закупили:
Carnivor или Universal телешки аминокиселини и защо ?
Също така някой ако е приемал да сподели доволни ли сте от телешките аминокиселини като цяло?Благодаря предварително.
И на двете фирми са по 1гр. таблетките, аз лично бих се насочил към поне 2 гр. на таблетка, за да не гълтам по 20 таблетки на ден.
21.05.14
11:03
Здравейте, след дълго чудене реших да закупя и двата продукта.
На пръв поглед MUSCLEMEDS ми харесват повече след няколко дози от двата продукта (при едни и същи условия) някак си MUSCLEMEDS ги усещам повече.
Цената е сходна.
MUSCLEMEDS са по лесни за приемане тези на Universal са огромни и едва ги гълтам 2000 мг.
Като цяло съм фен на Universal все пак доказал се производител на хранителни добавки.
Вие какво ще кажете за останалите продукти на MUSCLEMEDS ? някой приемал ли е ?
казано от Кольо Пияндето на 20.05.14, 18:33:
казано от lubisma на 20.05.14, 15:51:
На мен лично много ми допадат - това си е лично мое мнение и го казвам от личен опит...
Значи стигаме до логичния и най-важен въпрос - защо си доволен?
Личното мнение е ценно и ще е от полза за всички, които се интересуват от този продукт.
доволен съм ,защото се чувствам напълно възтановен,но искам да отбележа ,че 3 пъти на ден пия по една доза протеин ARNOLD iron whey , освен това по време на тренировка лапам по една капсула БЦАА 1000мг,както и след тренировката плюс и аминокисилините за които говорим(тях ги вземам 3 преди и 3 след тренировка).Храня се основно 4 пъти на ден (във всяко хранене имам месо с ориз или картофи) Като цяло тренирам силови тренировки както и интензивни ...редувам ги имам и дни само бокс...круша,удари.Описах всичко това за да изясня ,че не вземам само тези аминокисили,така че доброто ми възтановяване не се дължи основно и само на тях.
22.05.14
14:36
Въпроса ми основно беше Breef Aminos Universal или MusclemMeds carnivor… не знам защо в заглавието пише Uni Liver може би админите са променили нещо или аз съм сбъркал.
Колебая се конкретно между тези двете телешки.
Благодаря Предварително.
22.05.14
15:48
lubisma чувстваш се възстановен от 3-те дози протеин и от месото което ядеш...няма да е от 6-те грама телешки амино които вземаш, гарантирам ти :) И с тях, и без тях все тая...
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 22.05.14 15:48.
22.05.14
16:07
казано от Цветан Радуевш на 22.05.14, 14:36:
Колебая се конкретно между тези двете телешки.
Ако не приемаш друг протеин като добавка и ще разчиташ на възстановяване само на един от тези два продукта вземай Карнивора, защото в противен случай само с тези аминота доникъде. Ако си мислиш, че с дневен прием на 5-10 хапа ще направиш нещо, сериозно се лъжеш. Ако имаш протеин, според мен по-добрият избор е да си вземеш овкусени БЦАА на прах и да ги пиеш по време на тренировка.
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 22.05.14 16:08.