Как си носите прахчетата до залата?

29.11.05
19:31

Питам ви, защото аз не съм измислил добър начин все още. Сега си ги разтварям в бутилка вкъщи, отивам на училище след това тренирам и тогава си го пия. Преди си ги носих в торбички и си правех фуния от лист от тетрадката и си ги разтварях в залата. Вие какво правите?
По-здрави!

29.11.05
19:35

Плащам си допълнитено за собствен шкаф и си ги държа в него :)

29.11.05
19:38

Хитряга си ти! :)

Тия прахове не трябва да седят разтворени повече от 20 минути! Ако искаш пак си ги пълни в шишета, но водата я слагай преди да го изпиеш.

NE

29.11.05
20:03

Какво ли не съм пробвал до сега : разтварям ги преди да тръгна от нас, сипвам само прах в шишето, в залата си нося кутията с протеин, в пликче.
Най-добре е да го разтвориш непосредствено преди консумацията!

29.11.05
20:28

Обаче шишето така или иначе е мокро и прахчето ще се навлажни, това не му ли пречи?

NE

29.11.05
20:35

[quote author=“chefo”]Обаче шишето така или иначе е мокро и прахчето ще се навлажни, това не му ли пречи?

Пречи дотолкова, че после адски трудно го разтваряш

29.11.05
20:40

[quote author=“manson”]Тия прахове не трябва да седят разтворени повече от 20 минути!

Сигурен ли си???

[quote author=“chefo”]Обаче шишето така или иначе е мокро и прахчето ще се навлажни, това не му ли пречи?

Ами ползвай сухо шише хахахаа

[quote author=“BULTRAS”]Сигурен ли си???

Да, така съм чел.

MA

29.11.05
20:46

Аз си ги сипвам в пакетчета - същите като тия дето преди продаваха дрога ефикасно  е ама пакетите са големи и ако случаино те спрат ше береш ядове,но от скоро си ходя с раница като олигофрен навсякуде и нося ,храна ,добавли ,вода ,разбит протеин в шише и.т.н. Знам че е неудобно ама ако си тругнал сериозно да тренираш ще се жертваш.

29.11.05
20:51

[quote author=“BULTRAS”][quote author=“manson”]Тия прахове не трябва да седят разтворени повече от 20 минути!

Сигурен ли си???

Според мен това не е вярно. Например ако си разтворим протеин, единствената химична реакция, която може да протече е хидролиза, но за това е нужен катализатор (ензим например).

5C

29.11.05
21:29

Аз също съм съгласен с manson.Не съм го прочел само от едно място,ами съм го срещал много пъти.Мисля,че пишеше и в сайта,но не съм сигурен.

29.11.05
21:39

[quote author=“50 cent”]Аз също съм съгласен с manson.Не съм го прочел само от едно място,ами съм го срещал много пъти.Мисля,че пишеше и в сайта,но не съм сигурен.

и според мен не е добре да стои повече от 20мин разтворен

29.11.05
21:44

Добре де.. Не мога да не си задам въпроса: Какво се случва след тея 20 минути? :shock:

Още повече, че разтварянето във вода е физичен процес - като да си нарежеш пържола :lol:

29.11.05
22:01

аз протеините си ги нося в тия пластмасовите опакофки от разтворимите витамини...  от тия по големите с  20 хапчета  дето са... събира се горе долу по 40 гр протеин в тях... 2 такива от  витамини  и  съм готоффф...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1