29.11.05
19:31
Питам ви, защото аз не съм измислил добър начин все още. Сега си ги разтварям в бутилка вкъщи, отивам на училище след това тренирам и тогава си го пия. Преди си ги носих в торбички и си правех фуния от лист от тетрадката и си ги разтварях в залата. Вие какво правите?
По-здрави!
29.11.05
19:40
Тия прахове не трябва да седят разтворени повече от 20 минути! Ако искаш пак си ги пълни в шишета, но водата я слагай преди да го изпиеш.
29.11.05
20:03
Какво ли не съм пробвал до сега : разтварям ги преди да тръгна от нас, сипвам само прах в шишето, в залата си нося кутията с протеин, в пликче.
Най-добре е да го разтвориш непосредствено преди консумацията!
Обаче шишето така или иначе е мокро и прахчето ще се навлажни, това не му ли пречи?
29.11.05
20:35
[quote author=“chefo”]Обаче шишето така или иначе е мокро и прахчето ще се навлажни, това не му ли пречи?
Пречи дотолкова, че после адски трудно го разтваряш
Сигурен ли си???
29.11.05
20:43
Ами ползвай сухо шише хахахаа
[quote author=“BULTRAS”]Сигурен ли си???
Да, така съм чел.
29.11.05
20:46
Аз си ги сипвам в пакетчета - същите като тия дето преди продаваха дрога ефикасно е ама пакетите са големи и ако случаино те спрат ше береш ядове,но от скоро си ходя с раница като олигофрен навсякуде и нося ,храна ,добавли ,вода ,разбит протеин в шише и.т.н. Знам че е неудобно ама ако си тругнал сериозно да тренираш ще се жертваш.
Сигурен ли си???
Според мен това не е вярно. Например ако си разтворим протеин, единствената химична реакция, която може да протече е хидролиза, но за това е нужен катализатор (ензим например).
29.11.05
21:29
Аз също съм съгласен с manson.Не съм го прочел само от едно място,ами съм го срещал много пъти.Мисля,че пишеше и в сайта,но не съм сигурен.
и според мен не е добре да стои повече от 20мин разтворен
Добре де.. Не мога да не си задам въпроса: Какво се случва след тея 20 минути? :shock:
Още повече, че разтварянето във вода е физичен процес - като да си нарежеш пържола :lol: