23.05.14
22:48
Здравейте , искам да ви попитам , как да приемам протеина “Pure Nutrition Pure Casein”?
“Най-доброто време за прием на казеин и вечер преди да си легнете. 1-2 дози ще бъдат напълно достатъчни.
Подходящо време за прием е в моментите на продължително време на глад, когато нямате достъп до храна.
300-400 мл са напълно достатъчни за разтварянето на една доза, но ако предпочитате по-гъст и силен вкус, може да намалите количеството вода. Съответно ако искате по-рядък шейк с по-слаб вкус, добавете още вода.”
Това го намерих , ама не ми е ясно.Значи , доколкото разбрах трябва да се приеме вечерта преди да си легна.
- Ама когато съм гладен или когато съм вечерял?
Висок съм 175,тежа 67кг.
2-рият ми въпрос е малко тъпичак , ама..., как така “1-2 дози ще бъдат напълно достатъчни.” Не ми е ясно , какво имат на предвид като 1-2 дози?Аз не съм пил до сега протеин и мисля сега да пробвам... , за това не ми е ясно някои неща...!
Благодаря предварително! :)
24.05.14
09:16
казано от Ибрахим Хакъ на 23.05.14, 22:48:
Това го намерих , ама не ми е ясно.Значи , доколкото разбрах трябва да се приеме вечерта преди да си легна.
- Ама когато съм гладен или когато съм вечерял?
Висок съм 175,тежа 67кг.
Ако си вечерял точно преди да си легнеш и вечерята е била стабилна, съдържаща 2 или повече източника на протеин, казеинът няма да ти е нужен. Ако си вечерял примерно в 19:00 и това е последното ти хранене, а си лягаш в 23:00, то тогава може да пиеш казеин да кажем в 22:30 часа.
казано от Ибрахим Хакъ на 23.05.14, 22:48:
2-рият ми въпрос е малко тъпичак , ама..., как така “1-2 дози ще бъдат напълно достатъчни.” Не ми е ясно , какво имат на предвид като 1-2 дози?Аз не съм пил до сега протеин и мисля сега да пробвам... , за това не ми е ясно някои неща...!
Благодаря предварително! :)
На всеки етикет пише “доза = еди-какво-си”. В случая една доза е една мерителна лъжичка или 30 грама пудра, в които се съдържат 23 грама протеин.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.05.14 09:17.
24.05.14
12:27
Благодаря Ви много! :)