малко помощ за незнаещия

29.11.05
20:30

привет на всички,
купих си от продуктите на Биогейм и имам нужда от разяснение относно начина на приемане.Разбрах ,че избора ми на марка  не е от най-сполучливите ,но все пак ще ги изпробвам.Става въпрос за Biogame Pro 85,Supermass и  Amino Acid 3800.
Продавача в магазина каза,че Amino Acid 3800 ,че се пият сутрин по 2 таблетки и веднага  след тренировка пак 2 таблетки ,но за Biogame Pro 85,Supermass не можах да запомня.Моля ви кажете за какво става въпрос :oops:
10х предварително :wink:

29.11.05
20:53

Един въпрос - как можеш да си купиш нещо за което не знаеш нищо?????? По темата аминотата са добре, сутрин можеш да пиеш про 85 преди всичко след ставане, ако искаш и преди тренировка. Гейнера мисля след тренировка се пие, но нека и някой от колегите се изкаже, аз гейнери не ползвам (или на суроватката слагам някакъв въглехидрат и той става пак гейнер донякъде :wink: )

29.11.05
21:33

ми тъпо наистина,но ми е за първи път а продавача в магазина много работи наприказва и ме сбърках съвсем  :oops:  :oops:  :oops:

29.11.05
22:10

И кой ти каза че пък не е хубава фирмата аз цял живот с нея съм бил не търсете грешката в продуктите а в самите себе си

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1