23.05.14
20:07
Здравейте, понеже не успях по-подходящ форум да намеря реших да споделя тук и да ви попитам за мнение. Лично аз от скоро следя българските фигури във фитнеса и съм доста очарован от Краси Сарафов и Добри Делев, за тези от вас които не ги знаят могат да ги погледнат в vbox/facebook . Искам да споделите мнението ви за тях. Кои според вас заслужава повече да се издигне на световно ниво? И дватамата? Кои ви допада повече като излъчване? И каквото общо взето искате да кажете по темата. :)
За мен лично и двамата са доста напред с нещата и им се възхищавам и им желая много успехи! Просто ми е интересно какво мисли обществото на bb-team!
Темата беше редактирана от Excess на 23.05.14 20:07.
23.05.14
22:41
Краси Сарафов няма крака ,само като за начало това. Излиза в не винаги много добра форма,не добре обезводнен и прочие...
Добри има маса,но трябва още качество,за да пробие както трябва при профитата. Иначе в България кажи речи може и да е най-добрият.
25.05.14
13:35
Следиш отскоро и затова не си запознат. Красимир Сарафов е състезател от най-тежките и това му е най-големият стоп за международните състезания, защото на неговите килограми се появяват някакви извратени обеми . Общо взето в България има някоя друга победа по републикански и Мечката, но абсолютен не е ставал много пъти. Даже с Митко Димитров едновременно на едно състезание май не са се състезавали. А за Добри Делев- той успя да вземе мисля профи-карта са САЩ, като се явяваше известно време там- виж по шоуто на Слави имаше гостуване. В момента около него не се шуми- най-вероятно събира пари и се готви да избухне на някое по-значимо ново състезание. Предимството му е, че е дребничък и в категорията си се справя добре по примера на Христомир. Нареди ли се обаче до големите- ще се губи.
25.05.14
19:59
Добри Делев е един от доста обещаващите състезатели според мен, факта, че взе профи карта го доказва напълно на аматьорско ниво постигна доста престижни победи, все още е млад и има доста потенциал, защото се развива бързо, отделно, че за качество на мускулатурата все пак се искат години и то повече от неговите, като за културист не бих казал, че е от най-дребните. 172см и около 99-100 състезателно тегло ако не се лъжа, според мен има перспективи за призови места занапред. Колкото до Краси Сарафов там нещата стоят по-сложно, не съм убеден, че ще има много международни успехи за в бъдеще, но му го пожелавам.
П.С. Състезавали са се един срещу друг, ако не се лъжа, през 2005, но тогава май Киборга ги отнесе (става дума за Димитър Димитров и Сарафов)
Мнението беше редактирано от Владимир Димитров на 25.05.14 20:03.
Дам, следя ги отскоро. Иначе просто гледам световните професионалисти mr Olympia основно и да ви кажа, моето мнение е , че Делев ще е на някое от челните топ 6 поне места 2015 или 2016. За Краси си мисля че все още е неясно. Виждал съм го на снимки до Колеман и други световно известни и да ви кажа не се губи ама хич. Все пак при нас парите играят огромна роля - по-скоро тяхната липса.