Sport and other drugs

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.05.14
12:56

14.05.2014г.

Тренировка - не

Храна:

08:15ч. - малко крем от авокадо (авокадо, банан, какао, мед, натрошени бадеми)
09:00ч. - кафе с мляко - не успях да купя бадеми, за да си направя бадемово...и за това и днес млякото е краве...
11:30ч. - крем супа от спанак с крутони, няколко вилички картофен огретен;
15:30ч. - кафе с мляко
18:00ч. - малко череши, че ще умра от глад до вечеря иначе;
20:00ч. - скъпата ми сестра има РД и ще ни води на БМ-а, а аз там си имам любими неща за консумация, така че най-вероятно ще ям: средиземноморска салата и калмари с перно, чаша бяло вино;

15.05.14
11:06

15.05.2014г.

Тренировка: обемна - крака, корем;

Храна:

08:15ч. - 1 банан
09:30ч. - кафе с прясно мляко
11:00ч. - нещо много гладна бях и изядох към 100-на грама оризовки вместо читав обяд, ок. 300 ккал.
15:30ч. - някаква салта със сиренце мисля да бодна, кафе
19:30ч. - пиперки с яйца и сирене, домат

Добавки: АртроСтоп Рапид, аминокиселини след тренировка

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 15.05.14 11:09.

16.05.14
10:24

16.05.2014г.

Тренировка - 1ч. Зумба и малко домашни упражнения с дъмбели ще играят....за трицепс, задно бедро и странични коремни.

Храна:

08:15ч. - препечена филия “Вита” с кашкавал;
09:00ч. - кафе с мляко
11:30ч. - половин купичка бистра копривена супа, любимата ми салата “Табули”, тиквичка на фурна с яйца и сирене;
15:30ч. - кафе с мляко
19:30ч. - планирам котлет от salmon със салата, каквато мъжо направи (той е спеца по салатите в нашето семейство).

*Сьомгата отпадна, не че не купих...купих и още как, но като се прибрах и я отворих...миличките те ми я продали развалена, супер се изнервих и с мъжа ми трябваше да се замъкнем пак до Пикидили, за да я върнем. В крайна сметка взехме пъстърва понеже ни се видя най-читава.
*Към днешната храна прибавям около 40гр. бисквити с кокос и една хапка халва от Трявна.

Добавки: артростоп рапид, аминокисели след трен (приемам ги на прах в кисело мляко...ммм)

В последно време съм адски гладна и имам необичаен за мен апетит, не знам на какво се дължи. Може би храната ми идва малко...въпреки че ям (прибавям към вчерашното меню малко боклук - два шок. бонбона, 7-8 мини бисквитки с кокос) По принцип поддържам много точно тегло, днес се претеглих и гледам че вече клоня с едно 500гр. по-малко от обикновено, което по принцип е временно явление, но и миналата и по-миналата седмица пак бях под обичайната норма. Падам под 53кг., което не ми харесва. От утре :D почвам да си следя цигарите....ще пробвам да ги намаля. :)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 16.05.14 22:22.

казано от Hey Hey на 16.05.14, 10:24:

От утре :D почвам да си следя цигарите....ще пробвам да ги намаля. :) [/color]

За цигарите бих те посъветвала да не се мъчиш да ги намаляваш. Ако целта ти е по този начин да ги откажеш тотално, можеш да го направиш за броени часове- без мъка и без чувство на абстиненция. От опит ....;)

16.05.14
13:07

Малечка, благодаря за съвета. (sun)

Знам аз как се спират цигари...както се казва, много пъти съм ги спирала...:D В интерес на истината, последно като не пушех за период от две седмици, ги бях спряла от раз след като четох Алан Кар “Не пуша вече”. Нооо пусти дискотеки...излязох една вечер...хоп цигарка, хоп две...и на другия ден вече бях с официално закупена кутия. (envy)
Целта ми е да ги спра, но сякаш още не съм убедена съвсем...и за това ако успея да ги намаля на половин кутия ще се чувствам поне малко по-малко гузна от сега. (blush) (giggle)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 16.05.14 14:47.

Ясно, значи и двете сме на същото дередже...и много подобна предистория :)
Аз също се настройвам психически, Алан Кар го четох три или четири пъти. Първите два пъти имаше страхотен ефект, след третия път ефектът намалява и сега съм в класическото клише- търся си оправдания и причини да не ги отказвам...защото съм видяла колко е лесно.
За подобни патологични случаи г-н Кар беше обещал да пише отделна книга, обаче май още не го е направил.
Така де, просто ми се стори мазохистично, но ти разбирам логиката. Успех! :)

17.05.14
10:51

Здравейте, сладури! Днес е чуден ден! (sun)

Сутринта си направих най-накрая бадемовото мляко, а от пулпа забърках едни много прости, но супер, супер вкусни сурови бонбони “Рафаело” (пулпа на 180гр. бадеми, 7 фурми, 1 лъжица мед, доста кокосови стърготини в сместа, както и за овалване, ванилия) :P

Храна:

09:30ч. - кафе с бадемово мляко (супер стана...с лек привкус на бадеми)
10:00ч. - два сурови бонбона “Рафаело”....напомнят ми за онези сладкарски топки, които навремето правеха от остатъците на тортите и сладкишите :)

******* Останала храна ще я дописвам после;
******* Такаммм....към храната добавя следното: обяд - салата “Уакаме”, 140гр. суши с киноа и лаврак, кафе с мляко; От там насетне стана мазало: още 1 бонбон от суровите, на партито: пържена царевица, печени фъстъци, 3 филийки от франзела с кашкавал и филе, малко хайвер, 1 мини еклер, 20гр. Джак; Чувствам се преяла и ми е тежко, няма да тренирам...

Тренировка - не знам дали ще стигна до залата днес, а ми се искаше. Мислих да пробвам фитнеса в Палаха и да се запозная с Галето, но съм  канена на бебИ и май няма да успея, евентуално ако има трен ще е след 20:00г. в зала - бицепс, гърди, корем;

Нали почнах дневника, за да изкарам преса..:D Да взема да сложа една актуална снимка, ам. :) В интерес на истина не виждам кой знае какъв прогрес. Добре изградена странична мускулатура. Имам и черта по средата, но не си личи винаги...хахах:) Обаче...проблема си остава, в долната част лека козирка, помен няма от обособени плочки...не знам, не знам...може би ще вдигна тежестите, за да товаря още повече, че да пораснат малко тия мускули. (dull)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 17.05.14 20:09.

18.05.14
11:44

18.05.2014г.

Денят днес започна много хубаво! (sun)

Тренировка: двуразова

1. 5км. рън в морската градина, инициативата беше по двойки и с мъжа ми се пробвахме. Като се има предвид, че бягам за втори път на открито съм доволна. Дистанцията беше 5.150 км.  - измерена с приложенията на телефоните ни. Времето ни е 32мин. (хехех...не е много добре, но още сме начинаещи в тичането), средно около 10км. в час. Лошото е, че не спечелихме чорапи от томболата и сега съм депресирана. :D :D :D

2. След малко отивам на силова - бицепс, гърди, корем

Храна:

07:30ч. - кафе с бадемово мляко, два сурови бонбона “Рафаело”
08:20ч. - аминокисели - разтворени в малко кисело мляко
09:00ч. - 5км. рън
12:00ч. - омлет от 3 яйца и малко кашкавал, краставица
13:00ч. - тренировка
14:30ч. - доза протеин
17:00ч. - два резена диня, кафе с бадемово мляко
20:00ч. - зеленчуци на скара и доста ориз с коприва и пилешки хапки

Други дейности: днес ме чака чистене и готвене и малко четене, мисля един ориз с коприва и пилешко да метна...ммм:)

И малко снимки от ръна - много готино беше, другата седмица пак...пък и обещаха, че щяло да има по един шоколад за всички. :D

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 23.05.14 12:08.

19.05.14
09:32

След вчерашните тренировки, чистене, пазаруване, готвене и учене съм мармалад. Днес ще се почива, а вечерта ще ходя да гледам едни момичета и момчета от залата, които ще участват на Мис и Мистър Технически Университет. :D

Тренировка - не

Храна: (възнамерявам да е в по-малки количества, че вчера много движение, но и много ядене...)
08:30ч. - три супени лъжици овесени ядки, една супена лъжица ленено семе...във вода..(grin)
09:00ч. - кафе с бадемово мляко
11:30ч. - малка шопска салата и две тиквички на фурна с яйца и сирене
15:30ч. - 1 кофичка кисело мляко “Верея” 0.1% (отдавна не бях яла купешко...особено 0.1%...гадничко си е), 8гр. шоколад, кафе
19:00ч. - ориз с коприва и пилешки късчета, 2-3 карамелизирани  ореха;
Преди лягане - 70гр. сладолед, няколко бисквити закуска...........

*Ще излизам, така че включвам в картинката едно малко (d) :D

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 20.05.14 09:44.

20.05.14
09:44

20.05.2014г.

Тренировка: гръб, трицепс, корем...и мисля да тичам на отиване и на връщане до залата;

Храна: - В последно време имам ужасен апетит, снощи преди лягане ядох сладолед и бисквити...(envy), днес се качих на кантара, показва + 1кг., предполагам, че съм задържала вода, но все пак. Трябва по някакъв начин да си усмиря апетита, снощи чак дюнер ми се дояде, а такова нещо не съм яла от поне две години. От къде тоя мерак за тесто и сладко не знам,въобще като си погледна храната за 7 дни назад е някаква трагедия...(dull) Минавам за една седмица на режима ми за сваляне с цел преборване на апетита.(dull)
Храна по режим за днес : три с.л. овесени ядки, 1.с.л. ленено семе, плод, 100гр. пилешко, две салати (обяд/вечеря), 100-150гр. измерена сурова  леща, 70гр. ядки;

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 20.05.14 09:57.

Най-вероятно имаш нужда от въглехидрати, но качествени :)

21.05.14
20:00

казано от Графиня фон Дачева на 20.05.14, 14:18:

Най-вероятно имаш нужда от въглехидрати, но качествени :)

Най-вероятно си права, дълго време бягах от тях, като дявол от тамян. Другият вариант е просто лакомията да се обажда (devil) Ще се опитам да балансирам нещата. :)

21.05.2014г.

Тренировка: тепърва предстои - 5км. рън в морската с мъжа ми;

Храна:

Сутринта: три с.л. овесени ядки, 1 с.л. ленено семе, кафе, бадемово мляко и за двете;
Към 13:00ч. - пилешко бутче със зелева салата;
В 19:00ч. - сандвич: филия немски хляб намазана с извара, едно печено яйце и няколко резена домат отгоре, две шепички ядки микс;
Преди ръна - аминокиселини разтворени в малко кисело мляко
След ръна - диня (party)

П.С.: Днес си купих бански и съм супер щастлива!!!!! Много як и цветен! (party) Живот и здраве дано този уйкенд да става за плаж! (sun)

Поздравче :)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 21.05.14 20:29.

22.05.14
15:08

Hello :) (sun)

22.05.2014г.

Тренировка: бицепс, гърди, странична коремна мускулатура;

Храна:
Сутринта: филия немски хляб със сирене, кафе
Обяд: пилешко бутче със зелева салата, 8гр. шоколад
Вечеря: 1бр. авокадо дип, три малки чернокопа на скара, шепа ядки и 30гр. шоколад
Добавки: аминокиселини след тренировка

Бележки: Ще впиша малко впечатления от снощното бягане. :) Почнах на високи обороти, много се изсилих, дори мъжът ми не можа да ме настигне, съответно още на 1-вия километър получих криза, срязваща болка в яйчниците и кръста, странно?!? Повървях малко и след като чочала ми се накара, че тактиката ми е грешна, реших да го послушам и започнах да бягам лек крос, с ниско темпо. Откарахме така 3-4км. като имах чувството, че по този начин и  20км. мога, дишането ми беше абсолютно равномерно. Отбелязвам си да не се изсилвам така, както снощи...лекичко, бавничко и с времето ще се получат нещата.

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 22.05.14 23:14.

23.05.14
10:51

Их, смотано време, а така се бях надъхала уИкенда за плаж. ;(

Тренировка - Няма да правя днес, най-много леко раздвижване над вечер и чистене на къщурата....Ще пазя сили за утрешното бягане, искам поне с 2мин. да подобрим смешното ни време. :D

* Чудя се дали някой има впечатления от маратонките за тичане на Каримор. Като цяло повече модели в спорт-директа изглеждат добре, евтина са, но дали са качествени?

Храна:
Закуска - филия немски хляб с една голяма лъжица фъстъчено масло
* кафе с мляко, от което разлях 2/3 :D
Обяд - пълнени тиквички на фурна, шопска салата
Вечеря-

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 23.05.14 12:08.

23.05.14
11:05

казано от Hey Hey на 23.05.14, 10:51:

...уйкенда...

Извинявай, ама това не мога да го пропусна просто! :D

Слагай предупреждение 18+, като пишеш такива неща. :)

23.05.14
11:12

Хахаха...леле..., срам! :)  Благодаря за забележката, мразя грешки...подсъзнанието нещо яко работи! :) :D

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 23.05.14 11:12.

24.05.14
00:02

Програмата за утре.

24.05.2014г.

Тренировка - 5км. рън, убедена съм, че ще си подобрим времето;

Храна: произволна с мярка, има много поводи за празнуване, така че...умерено от всичко.

Лека нощ!

25.05.14
11:03

25.05.2014г.

Вчера беше страхотен ден. Пиша го cheating от към храна, но пък имах нужда от едно хубаво зареждане. Ходихме си до Добрич, просто останах потресена как на 24-ти май малцинството по улиците бяхме ние, а не ромският етнос...какво се случва с тази държава...?! (shake)

Бягането мина добре. Тук ще си вписвам поредността на тичанията и резултата ми. Все още съм много бавна, но предполагам, че с времето ще задобрея. Целта ми е да падна под 25мин. за 5км.

Бягане № 1 (18.05.14г.) - 32:07мин.
Бягане № 2 (24.05.14г.) - 29:40мин.

Днес храна няма да описвам
- разтоварвам на плодове, салати и млечни;

Тренировка: крака, рамо, корем;

Хубав ден!

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 25.05.14 11:03.

26.05.14
18:58

26.05.2014г.

Храна:

Закуска - смути от праскови, кисело мляко, чия и мед;
Обяд - шопска салата, 50гр. оризовки, малко варени картофи;
Вечеря - салата с много сирене и кашкавал, две филии “Вита”, половин чаша бира, малко халва;
*кафета - 2
*добавки - не

Тренировка - късно тичане в Морската градина, около 7-8км. (nlove5)

27.05.14
11:14

Здравейте!:)

Напоследък нямам много време за дневника. Навън е толкова лятно и приятно, че вкъщи въобще не се застоявам, доволна съм ако успея да открадна малко време от работа, за да пиша тук.:)

Храна: няма да я описвам, храня се качествено, избягвам месото...В последно време залагам на закуска от домашни ягоди или други плодове. Правя ги на смути с кисело мляко, чия и мед. Става разкошoтия, много леко и зареждащо. Увеличила съм количествата, но не ми се отразява негативно, тъй като тренирам почти ежедневно.

Тренировки:

27.05.2014г. - гръб, трицепс, корем;
28.05.2014г. - 1ч. аеробика с дружките, след това 5км. тичане насаме със себе си.:)

Приятен ден на всички! :)

29.05.14
10:59

Hello to all :)

Тренировки до края на седмицата:
Четвъртък - почивка;
Петък - крака, рамо;
Събота - гаден, гаден, гаден работен ден, няма да имам възможност за тренировка;
Неделя - двуразова - 5км. рън; бицепс, гърди, корем;

* Вчера бях на аеробика при един луд австриец. Направо успя да ме изненада, много интензивно ни натовари. (whew)

Храна: качествена. Доволна съм, че месото не ми липсва. В края на юни планирам да направя две “сурови” седмици, искам да видя как ще ми се отрази и дали ще мога да изчистя едно малко здравословно проблемче. (devil)

Качвам една актуална снимка. В интерес на истината вече си харесвам пресата. Е, не е “дълбока и нацепена”, но здраве да е...(sun)

Мнението беше редактирано от Hey Hey на 29.05.14 11:11.

29.05.14
20:59

Суперскааааааа си (inlove) (nlove2) (F)

25.06.14
15:15

Не съм писала от 100 века..... (dull) Просто нямам никакво време (dull), а ми се иска да вписвам някои подробности около режима ми. В момента съм на Ултимативната диета, в комбинация със схемата на тренировки. Реших да експериментирам и да видя, какво ще се получи. Днес ми е 4-ти ден. До сега впечатленията ми са, че макар и твърде рано...режима работи. Заложих БМ - 1800ккал., въпреки че трябваше да са 2000ккал., но сърце не ми даде...:D (wasntme) Това го отчитам като грешка, тъй като вчера щях да пукна от глад....:) Други впечатления - леко дразнене на стомаха, отдавам го на прекалената белтъчна консумация, която за мен е много нетипична; 3-ти мина много тежко, издържах, но с доста усилия, днес се чувствам перфектно.
Мисля да направя само два цикъла, общо 16-ет дни. Много ми е интересен ефекта от този план, и ми е изключително любопитно.:)
Когато намеря време, ще опиша подробно храната - ден, по ден, както и самите тренировки. После ще увековеча края със снимки. (makeup) (sun)

Поздрави и според ден! (nlove5)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1