24.05.14
21:47
Добър вече приятели :)
Значи преди малко се върнах от залата, едно приятелче ми даде две блистерчета на следния продукт: “Olimp Creatine Mega Caps 1250” , той ми каза, че дневния ми прием трябва да е 4 хапчета, Но на самата кутия пише, че дневния прием трябва да е 1 хапче? Някой пил ли е продукта, има ли смисъл да го пия.? Прочетох, че дава повече енергия по-време на силови тренировки, аз лично виждам, че ми трябва повече сила в тренировките. Въпросите са следните:
1. Задържа ли вода, самия креатин?
2. Вреди ли на бъбреците?
3. Може ли да ми стане нещо от приема му?
Прочетох важните статии в сайта, че креатина не задържа вода, не вреди на бъбреците и т.н. Но в интернет има много, негативни мнения за самия продукт. Благодаря предварително :)
24.05.14
23:01
Аз го попя много здраво тоя креатин не усещам кои знае колко голям ефект ама съм забелязал че.
-Вода ще дигнеш (в моя случеи я запазих ) да ама няма да е кои знае колко много, тва е целта от една страна като имаш по голяма водна задръшка получаваш:
(по добра смаска на мускулите тоест по малко травми ,лесно усвояване на хранителните вещества и пр.)
-Изобщо не вреди на бъреците според мен.
-Ще ами ще ти се покачи силата ама аз сам много по доволен от хот блъд<< ако е за силата а иначе няма повод за притеснение.
Общо взето това е продукт който ти рашерява мускулните клетки заради деиствието му да вкарва вода в нея чрез което се исхранва и по лесно,добре е да го комбинираш със храни богати на протеин ако е за маса или да бохаш някое протеинче за по голям ефект след приема му водата се изхвърля и остава това което си успял да натрупаш.
24.05.14
23:28
1. Да. Когато спреш да го вземаш я губиш.
2. Не.
3. Да. Само хубави работи :)
Тъй като една капсула е едва 1,25гр, 4 капсули е съвсем нормален прием.
Прочети тук, и всичко ще ти се изясни:
http://www.bb-team.org/articles/871_kreatin-povelitelyat-na-eksplozivnata-sila
казано от Boris Yankov на 24.05.14, 23:28:
1. Да. Когато спреш да го вземаш я губиш.
2. Не.
3. Да. Само хубави работи :)Тъй като една капсула е едва 1,25гр, 4 капсули е съвсем нормален прием.
Прочети тук, и всичко ще ти се изясни:
http://www.bb-team.org/articles/871_kreatin-povelitelyat-na-eksplozivnata-sila
Прочетох статията, Но на мен ми трябва повече сила в самата тренировка, а не след тренировката...? Малко да ми обясниш, защо трябва да се пие след тренировка, а не преди? Да започна ли от днес приема?