26.05.14
00:15
Моля ви за съвет.Винаги съм отслабвала доста бързо, но явно след 30 е доста трудно вече.Висока съм 167 и съм 56 кг.Ходила съм на фитнес, спортувала съм вкъщи упражнения на Синди и т.н.Имам прекъсвания и сега доста време заседял начин на живот , заради работата на бюро.Естествено 2 месеца преди лятото реших , че трябва да се стегна.Мека съм и никога не съм била толкова дебела.От два месеца ходя на фитнес -3 пъти в седмица.Тренировките са ми доста силови с тежки килограми тренирам.Не ме притеснява това , че ще кача много мускули, аз съм с фина структура.Ограничавам се с яденето.Примерно:
Сутрин- кис. мляко с 2 с.л. овесени трици
Обед - салата с месце
Следобедна закуска - ядки сурови
Вечеря -месце и салатка
Е признавам си имам дребни изкушения - някой колега почерпи с бонбон, доям вафлата на дето и т.н. , но е рядко
Изпих 2 на всичко отгоре две опаковки една на NOW FOODS Enerdgy и една на NOW FOODS LIPO Trima.
Истината е че съм се поприбрала малко и съм отслабнала 1 кг. , но кантара не мърда.Моля ви къдете къде греша? Къде зациклям?
Тренирам сутрин на гладно.
Кантара не винаги е критерий за това какво се случва ,важно е резултатът в огледалото да ти харесва ...
Иначе най просто обяснено за да не сваляш или физическата ти активност е недостатъчна в сравнение с калориите които поемаш или още по просто казано калориите които изгаряш са горе долу толкова колкото поемаш с храната ....с малък минус щом си свалила кило!!
Може да увеличиш тренировките на 4 в седмицата ,в почивните дни може да вкараш малко кардио ,ще си изчистиш прегрешенията със сладичкото ,може и да коригираш леко обема на порциите храна и нещата ще се получат ...
26.05.14
17:39
Добре си се ориентирала в силовите тренировки, те наистина дават много, не вярвай на кантара, ако са ти тежки тренировките е напълно възможно да си качила малко мускулна маса и да си изгорила мазнини, особено след като отдавна не си спортувала. Важно е какво показва огледалото, а може също така да се мериш с метър. Не вярвам да си дебела на тези килограми след като си 167см.