29.11.05
22:16
хора верно ли пушенето вреди много на дигането и след ядене ако пушеш не приемаш протеина от храната
Вреди на организма на вдигането не пушенето удря най вече белия дроб усвояването се нарушава наистина ,също и сърцето не му е добре
29.11.05
22:27
мерси
29.11.05
23:52
Пушенето е много хубаво нещо!(Ако не гълташ)
хи хи хи
29.11.05
23:56
като не гълташ дима това вреди на зъбите
T’ва дет не са усвоявал протеина от храната няма ник’ва логика. Иначе -> поста на djgorgio-ASTOR :wink:
Kak няма логика ве???Протеините се предвижват по кръвта.От пушенето кръвообръщението нямалява!Намери сам логиката!
30.11.05
17:42
Ако ще се хващаш сериозно трябва да оставиш пушенето .. много са нещата на които вреди .. Е ако толкова не можеш да откажеш пак няма да си останеш малък :D
Всъщност тютюнопушенето увеличава концентрацията на свободни радикали в кръвта. А Витамин C действа като антиоксидант. Тъй като свободните радикали са виновни за стареенето на организма (и всички спохождащи го белези), пушенето допълнително състарява видимо и невидимо тялото. Мисля, че всички тук тренираме за хубави и здрави тела, затова пушенето няма място при спорта. Е, аз понякога си паля по цигара, но е рядко:”)
Споко бе :wink: Тонът е нормален :wink:
02.12.05
02:54
а бе по-полека с тона,момчето е на хапове бе! :lol: :lol: :lol:
Mоля спазвайте добрия тон в форума всеки друг пост който не е по темата ще бъде изтрит
03.12.05
02:34
За мен цигарите са много вредни не само при спортуването, а и за цялостното развитие на организма и белите дробове. Те не се увреждат единствено от тях де(въздуха който дишаме в големите градове също не е благоприятен за нас), но няма смисъл да ги увреждате излишно :!: :wink:
За това спирайте цигарите, хващайте щангите и почвайте да тренирате здраво :twisted:
ПП: Никога не съм пушил и няма да пропуша :!: :!: :!: