26.05.14
12:48
Здравейте, моля по-опитните от мен да споделят мнение отностно следните продукти. Целта ми е отслабване, но в същото време да стегна тялото си. В момента по време на тренировка, силата ми се губи едвам си довършвам тренировките. Първо започвам с креатин
1. BULK POWDERS Creatine HCL - 100г. - 16 лв.
2. MEX Pure Creatine Monohydrate 540g. - 540 гр. - 25 лв.
3. AMIX Creatine Monohydrate Powder - 300 гр. - 20 лв.
За сега, искам да си взема по-евтин продукт, защото незнам как ще ми се отрази. Не искам да давам много пари, ако и тези ще свършат добра работа. Също така искам да си взема и Аминокиселини , казаха ми , че е по-добре да си взема БЦАА? Предпочитам БЦАА-то да си го взема от магазина на ББ-ТИЙМ!!! Но няма да е проблем и от другаде да пазарувам. За бюджет за БЦАА не съм мислил, Но искам да е нещо на добра цена, Но също така да е ефикасно.
Темата беше редактирана от Рейнс на 27.05.14 13:27.
26.05.14
16:28
Всички креатини са еднакви, не се подвеждай по рекламни трикове. Тоест еднакво добри са.
100гр няма да ти стигнат за един месец, така че примерно №2 е идеален.
26.05.14
16:30
Моя съвет е да си вземеш монохидрата, тъй като е най-доказаната форма на креатина, пък и лично аз най-добре я усещам. Взимал съм си на Амикс, само че 500 гр и е добър.
Окей, креатина ще бъде №2 “MEX Pure Creatine Monohydrate 540g. - 540 гр. - 25 лв.”.
Остава сега да ми препоръчате добро БЦАА? Само да попитам, още нещо. Нали Креатина и БЦАА-то няма да спрат отслабването?
26.05.14
17:02
казано от ЖоретУ на 26.05.14, 17:00:
Нали Креатина и БЦАА-то няма да спрат отслабването?
Не, няма да го спрат.
Струва ми се, че и друг път сме избирали ВСАА и креатин... :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.05.14 17:09.
Струва ми се, че и друг път сме избирали ВСАА и креатин... :)
Какво искаш да кажеш с това?
26.05.14
17:17
Че ако напишеш ВСАА и креатин в търсачката няма да излезе само тази тема.
26.05.14
17:19
казано от Мартин Томов на 26.05.14, 17:17:
Че ако напишеш ВСАА и креатин в търсачката няма да излезе само тази тема.
Намерих няколко теми,Но или са стари, или никой не е отговарял
казано от Кольо Пияндето на 26.05.14, 17:19:
казано от ЖоретУ на 26.05.14, 17:13:
Какво искаш да кажеш с това?
Искам да кажа това и това.
Това са едни от най-често използваните добавки, съответно - най-подробно коментираните.
Съмнявам се, че има нещо, което сме забравили да си кажем за тях...
Благодаря ти :) Само ще може ли, да ми препоръчате и БЦАА? Без това съм отворил нова тема..
27.05.14
09:53
казано от ЖоретУ на 26.05.14, 18:07:
Благодаря ти :) Само ще може ли, да ми препоръчате и БЦАА? Без това съм отворил нова тема..
Варианти - Бълк Паудърс и МЕХ.
БЦАА-то на Бълк Паудърс е класическо 2:1:1, докато това на МЕХ пък е 8:1:1. И от двете ще имаш ефект, но лично мен повече ми допадат тези на Бълк.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.05.14 09:53.
27.05.14
10:45
Хмм..BCAA на добра цена ... Amix BCAA powder и Xtend мисля, че излизат най-изгодно.
казано от Nikolay Arabazhiev на 27.05.14, 10:45:
Хмм..BCAA на добра цена ... Amix BCAA powder и Xtend мисля, че излизат най-изгодно.
Имаш впредивд този продукт? Но до колкото прочетох в нета, Xtend не го препоръчват много?
http://shop.bb-team.org/scivation-xtend-new-formula?sku=2158
27.05.14
10:59
Какво се препоръчва в нета вместо Xtend?
казано от Кольо Пияндето на 27.05.14, 10:59:
Какво се препоръчва в нета вместо Xtend?
Не искам да кажа, че много хора го плюят този продукт. Казват, че изобщо не бил качествен и т.н. За това питам дали наистина е така.?
27.05.14
11:03
Изобщо не е ясно въпросните хора на какво основание правят тези твърдения.
Xtend е един от добрите ВСАА-продукти.
казано от Кольо Пияндето на 27.05.14, 11:03:
Изобщо не е ясно въпросните хора на какво основание правят тези твърдения.
Xtend е един от добрите ВСАА-продукти.
Благодаря ти, значи мога спокойно да поръчам всичко вече.
27.05.14
11:56
Креатин вземи на Бълк ,а БЦАА на Сайтек Експрес 700 гр.
казано от Dimitar Kostadinov на 27.05.14, 11:56:
Креатин вземи на Бълк ,а БЦАА на Сайтек Експрес 700 гр.
Благодаря ти, Но сега от магазина на бб-тийм , ми препоръчаха да си взема само протеин.? Сега съвсем се обърках, незнам какво да правя.
27.05.14
12:19
Ами защото водиш комуникация на няколко фронта, а изборът на добавка се прави по определени критерии. Щом като от магазина ти предлагат протеин, значи са имали нещо конкретно предвид. Тук в тази тема си чешем пръстите с общи приказки, които са изсипани в нищото (това е причината).
27.05.14
12:41
ЖоретУ, объркваш се, защото в магазина те разпитваме подробно какво, как и защо правиш в момента и препоръчваме според тази информация.
Въпросите ти във форума обаче не предоставят никаква информация, а търсиш препоръка за точно определени продукти.
Т.е. като питаш в магазина, текстът (след въпроси от наша страна) се превръща в “Какво ще е подходящо да си взема според това, това и това обстоятелство?”
А тук въпросът е “Искам да се стегна и отслабна, кой креатин и бцаа да си взема?”
Съответно отговорите на двете места ще са различни и съответно ще настане объркване. :)
Значи ще обясня, максимум колкото мога по-подробно. На 20 год. 105 кг. 190 см. От близо 6 месеца спазвам хранителен + тренировъчен режим “има ги в дневника ми” , успях да сваля близо 41 кг. “вече” , остават ми още 20-25 кг. До сега съм взимал следните добавки: “Detonatrol , преди месец почнах и Animal Cuts”. Кътса ми свърши вече, имам последно пакетче за следобед и това ми е. Целта ми е намаляване на % подкожни мазнини. В момента цялото ми тяло, започна да увисва “гърди,корем,бедра,дупе и т.н.” , искам да стегна тези области. Да направя добър релеф, за които винаги съм мечтаел да имам. На ден ми трябват по 2500-2600 калории. На ден ги набавям без проблем.:
Белтъчини: - 167,31
Мазнините: - 165,2
Въглехидрати: - 73,37
Ще приложа няколко снимки, да добиете представа какво точно трябва да си взема, да мога да свалям килограми, Но и да почна да стягам тялото. Искам да отбележа, че в залата почти нямам никаква сила по-време на тренировките си. Затова ми трябва, добавка която да ми дава енергия.
27.05.14
16:58
Според мен, си доста далеч от заветната цел. Мисля че на този етап, бърнерите които пиеш са напълно излишни. В това тяло има мнооого енергия, просто трябва да я накараш да работи за теб. Как? Ами трудно и бавно, защото сам ще трябва да си го усетиш. Ако действително искаш тотална промяна, се насочи към професионалист с опит, защото по теб има страшно много работа. С питане във форума, не си правиш услуга. Умората която усещаш е нормална, вероятно може и да се дължи на стимулантите които си приел. Това което искаш да постигнеш, няма как да стане лесно, така че не разчитай на химия - тя не е панацея. Успех.
казано от summertime на 27.05.14, 16:58:
Според мен, си доста далеч от заветната цел. Мисля че на този етап, бърнерите които пиеш са напълно излишни. В това тяло има мнооого енергия, просто трябва да я накараш да работи за теб. Как? Ами трудно и бавно, защото сам ще трябва да си го усетиш. Ако действително искаш тотална промяна, се насочи към професионалист с опит, защото по теб има страшно много работа. С питане във форума, не си правиш услуга. Умората която усещаш е нормална, вероятно може и да се дължи на стимулантите които си приел. Това което искаш да постигнеш, няма как да стане лесно, така че не разчитай на химия - тя не е панацея. Успех.
Фитнес инструктора, зада ми изготви фитнес програма, ми иска 70 лв. Ако искам да ме тренира, всяка тренировка иска да му плащам по 5 лв.
27.05.14
17:04
Не е кой знае какво като цени, даже е малко, но друг въпрос е дали си струва да му ги дадеш заради “знанията му”, които няма как да знаеш какви са и колко се простират ;)
казано от James Hinks на 27.05.14, 17:04:
Не е кой знае какво като цени, даже е малко, но друг въпрос е дали си струва да му ги дадеш заради “знанията му”, които няма как да знаеш какви са и колко се простират ;)
Честно да ти кажа, почти никой не е доволен от него. Като го гледам, той живее само на добавките си, на един приятел му изготви “хранителен режим” , които уш трябва да е за качване, а той направо си гладува момчето.
27.05.14
17:09
НЕ го мисли, не е събрал пари за химия ;) Ще видиш как ще качи и веднага ще му се вдигне професионалната компетентност :)
27.05.14
18:27
Не правиш разлика между инструктор и треньор. Батките дето се подмотват във фитнеса, са далеч от идеята за професионалист. Т.нар. програма е комбинация от упражнения, специално подбрани за теб, в последователност в която е заложена логика. Програмата струва пари, защото в нея е вложен опита (успехи/неуспехи) на треньора, а той е изстрадан и няма как да е гратис. Що се отнася до тренировките, никой не те кара да тренираш всеки път с него, т.е. важно е веднъж да видиш как става и след това продължаваш сам. Имай предвид, че дори и най-добрия треньор на света да наемеш, това не те прави непременно победител, защото топката е в твоите ръце. Процеса е взаимен, така че парите които даваш не ти гарантират резултати, ако теб те мързи. И съм припадал, и ми е било тежко, но това е част от пътя. Затова си мисля, че хората ако знаеха каква мъка е да махнеш пачата, фирми като Нестле и тем подобни, щяха да са фалирали. И още нещо, не гледай другите! Твоето тяло и метаболизъм са уникални, така че не се сравнявай с другите. Ясно е че няма как да станеш модел на бельо, при този тип морфология, но с упоритост можеш да постигнеш завидни резултати.
Аз упражненията си ги знам, гледам клипове в къщи се упражнявам с 1-2 бутилки вода по 10 литра, след това в залата когато отида и гледам на огледалото дали , гърба ми е изправен, стойката дали е правилна и т.н. Лично аз виждам голям напредък, Но го виждам само в отслабването. Тъй като повечето ми приятели са студенти, аз почти по цял ден стоя си в къщи. Само събота и неделя, излизам по-често защото се прибират. Имам воля, защото тази година трябва да отида да уча “студент” , Но за целта да изкарам изпитите си трябва да се подготвя добре, да отслабна и да стегна тялото си, зада мога да изкарам изпитите си.