26.05.14
17:02
Привет на всички! Нов съм тук и за пръв път пиша на подобна тема. Не съм подробно запознат със съдържанието на форума и честно казано нямам достатъчно търпение и време, което да отделя за четенето на различни теми, та видиш ли да намеря какво ми трябва... Надявам се да не ме “хулите” много за невежеството ми. Мисля, че това е достатъчно като увод на темата.
Та така де, скоро навърших пълнолетие и се замислих по някои по-сериозни въпроси. Дойде време да отделям малко повече внимание на тялото си и това ме подтикна да мисля за хранителните добавки. Висок съм 180-2см и тежа грубо 70 килограма. Имам стаж във фитнеса около година, но с много прекъсвания. Гледам да се храня по 3 до 5 пъти дневно като не спазвам абсолютно никакви пропорции и ограничения - единствено с изключението, че отбягвам да ям боклуци. Ектоморф съм и затова гледам да не прекарвам повече от час и половина, 3 пъти седмично в залата.
Желанието ми е да натрупам колкото мога повече чиста мускулна маса, затова ми трябва протеин. Моля давайте вашите сериозни препоръки и предложения, за това кой е най-добрият и подходящ протеин. Благодаря предварително! Надявам се тази тема да засегне въпросите и на други хора, и да им помогне!
26.05.14
17:06
казано от Бойко Борисов на 26.05.14, 17:02:
Желанието ми е да натрупам колкото мога повече чиста мускулна маса, затова ми трябва протеин.
Тази логика е погрешна.
Приемът на протеин съвсем не значи увеличаване на мускулната маса.
Това се определя от съвсем различни фактори.
Поставяй смислени заглавия на темите, които публикуваш и не ги пускай в случаен раздел, моля.
26.05.14
17:10
То и да те хулим и да не те хулим, без четене няма да стане...
казано от Бойко Борисов на 26.05.14, 17:02:
...честно казано нямам достатъчно търпение и време, което да отделя за четенето на различни теми... Дойде време да отделям малко повече внимание на тялото си...
В началото, а и не само, тези двете неща са на практика едно и също...
26.05.14
17:23
И все пак създадох темата за друг вид препоръки, а именно относно това какъв тип протеин да вземам!
26.05.14
17:33
казано от Бойко Борисов на 26.05.14, 17:23:
...относно това какъв тип протеин да вземам!
Ми... посочил си само суроватъчни протеини в анкетата, т.е. те са от един тип.
От друга страна - смяташ ли, че тук имаме достатъчно добри гадателски способности, за да знаем от какво точно имаш нужда, гледайки общите приказки, които си ни казал?