01.05.14
15:25
Здравейте,преди 3 дена при игра на футбол,при опит за изтрел,придружено с леко подбутване от противников играч не уцелих топката,осуках си кръста и изпука много лошо.От тогава имам страшни болки.Мазах го с фастум гел,днес започнах да го мажа с някаква зелена смрад на име EUMASAL,пих диклак,но нищо не помага,дори малко. Някой ако знае някое средство от народната медицина или каквото и да е,само да помогне ще съм му много благодарен.
ПП Миналото лято имах захапан нерв на кръста,наложих му начукани зелеви листа овити в найлон за 4 дена бях пушка,но незнам в тоя случай дали ще помогне.
02.05.14
07:30
Преди няколко дни се срещнах с приятел кикбоксьор, който се бе усукал нещо също в кръста и бе ходил у Софията да го намести някакъв човек. Доволен е и ако искаш ще го питам да даде координатите на човека там.
02.05.14
16:27
Благодаря, но се оправям.Дадоха ми,доколкото разбрах конско мазило,една зелена слузеста смес,която след първото мазане направи чудеса.
казано от Ивайло Валентинов на 02.05.14, 16:27:
Благодаря, но се оправям.Дадоха ми,доколкото разбрах конско мазило,една зелена слузеста смес,която след първото мазане направи чудеса.
За EUMASAL ли става дума,което си споменал в първото си писане по темата?
В момента и аз се мажа с него,и дано да стават чудеса!
Мнението беше редактирано от metalex на 27.05.14 10:00.