10.05.14
22:57
Здравейте,
Отдавна чета вашия форум, но сега реших да направя тема, за да Ви попитам какво е вашето мнение относно приема на бустер без почивка. Питал съм доста хора, някои от тях са ми казвали, че не било нужно да се прави почивка, ако се приемат различни марки бустери. Примено за няколко месеца да смениш No Xplode, Hot Blood, Jack3d и т.н. и това не било проблем, само да не е един и същи. На мен ми звучи странно, но интересното е, че дори хора, които се занимават професионално са ми го споделяли. Какво е вашето мнение?
Просто ефекта ще намалява със времето ,понеже това са енергетици и организма привиква към тях.Ще дойде период в който и с него и без него ще е все тая.
Почивка може би ти казват ,че трябва да има заради креатина в тях.На мен лично не би ми пречило да го приемам 2-3 месеца ако ме спонсорират :D
11.05.14
08:24
Ясно, благодаря за отговора. Попитах, защото бях малко притеснен след като прочетох това - http://prikachi.com/images/661/7317661D.jpg
11.05.14
09:16
казано от Иван Стоилов на 11.05.14, 08:24:
Попитах, защото бях малко притеснен след като прочетох това...
Притеснението ти е абсолютно основателно. Предтренировъчните продукти не са безопасни и продължителната им системна употреба се превръща в проблем именно заради влиянието им върху нервната система. Говорили сме на тази тема (ако все пак беше пробвал търсачката, щеше да видиш, че въпросът ти не е уникален). Не си играйте с нервната система. От друга страна - ако се налага да приемаш такъв продукт преди всяка тренировка, значи режимът ти е компромисен в много отношения. Приемането на различни азотни продукти не решава тези проблеми.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.05.14 09:36.
16.05.14
13:16
Хубаво е да се прави почивка, заради “изцеждането” на НС. През това време най-вероятно ще се чувстваш отпаднал и без желание затова не е зле да взимаш допълнително тирозин (и витамин Ц).
27.05.14
17:24
Искам да попитам, заради кой точно съставки трябва да се прави почивка ? Предполагам, че кофеина, креатин нитрата и Аргинина?
Интересувам се, защото се чудя след като направя 2 месеца, мога ли да продължавам да си вземам отделно бета аланин и л тирозин без да ми навредят на нервната система ? Главната ми цел е, докато почивам да не изгубя всякаква сила и жeлание за тренировка.
Мнението беше редактирано от Petko Tsikov на 27.05.14 17:26.
27.05.14
17:40
казано от Petko Tsikov на 27.05.14, 17:24:
Искам да попитам, заради кой точно съставки трябва да се прави почивка ? Предполагам, че кофеина, креатин нитрата и Аргинина?
Заради стимулантите на нервната система.
Интересувам се, защото се чудя след като направя 2 месеца, мога ли да продължавам да си вземам отделно бета аланин и л тирозин без да ми навредят на нервната система ?
Прочети до колко бета аланинът и тирозинът имат отношение към работата на нервната система.
Главната ми цел е, докато почивам да не изгубя всякаква сила и жeлание за тренировка.
Ти приемаш предтренировъчен продукт, защото не ти достига сила и желание за тренировка?
Това означава, че нещо в твоя режим е централно сбъркано и много погрешно.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.05.14 17:43.
27.05.14
19:35
Не приятел, просто реших да пробвам азотния бустер и да, наистина ми качи силата страшно много. Няма да излъжа, че и до някаква степен станах зависим от този ефект - (да не усещам такава болка в мускулите, докато тренирам, която да ми позволява да се помпя повече, да се фокусирам по-добре върху мускулите си и да не усещам никакво друго напрежение.) Преди също си тренирах здраво, макар и да съм имал слаби дни, което е нормално при всеки и просто исках да видя след като постигам такива резултати без стимуланти, какво ще е ако пробвам от тях. Иначе мерси за отговора, ще почина 1 месец и после пак ще направя месец и половина два. Според мене всичко е и до психическа основа, не трябва да оставяш тялото си да робува на тези стимуланти..
Мнението беше редактирано от Petko Tsikov на 27.05.14 19:35.