Какъв ще е ефектът от свръхголям енергиен дефицит при НВД?

28.05.14
16:20

Така г/д моят калориен разход на ден е 3200-3300.
Въпроса ми е ,ако приемам 1000-1500 калории на ден, от които 1гр1кг тегло въглехидрати , ще има ли ефект от този дефицит спрямо мазнините в тялото и какво ще е съотношението мазнини:мускул.

ПС
Знам много добре ,че трябва повече да се приема и че ще е най-добре за организма и самия процес на сваляне ,но всеки си има неговите причини да е решил как да сваля и за колко време.  :)

Thank you ! предварително .

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.05.14 16:22.

Изненадващо е излязла оферта за море през юни... така виждам нещата аз! :D 8-)

Рязко ще свалиш някакво тегло за сравнително кратък период, но не е ясно колко.
След това също толкова рязко ще спреш да сваляш.
Когато се върнеш към нормален прием на енергия - пак рязко ще си получиш сваленото обратно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.05.14 16:30.

28.05.14
16:31

Става въпрос за рязко сваляне на килограми ,в аспект на тежестта ,трябва ми да влезна в категория на време,
въпреки това ме интересува съотношението на мускул изгубен и мазнини и дали мазнините ще се топят на оптимална скорост ?

Ако може отговор на този конкретен въпрос даже да е относителен.

Мнението беше редактирано от Georgi Nikolov на 28.05.14 16:39.

Carbohydrate

28.05.14
16:35

казано от Georgi Nikolov на 28.05.14, 16:31:

Става въпрос за рязко сваляне на килограми ,в аспект на тежеста ,трябва ми да влезна в категория на време,
въпреки това ме интересува съотношението на мускул изгубен и мазнини и дали мазнините ще се топят на оптимална скорост ?

Ти си спортист? И спорта е....?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1