18.05.14
12:28
Здравейте,отварям си и аз един дневник ,за да си записвам горе долу какво правя.От около половин година не ходя на зала и не планирам скоро да се връщам към нея,съответно загубих доста маса и сила,а издръжливостта винаги ми е била слабата част.Тренирам вкъщи ,колкото да раздвижа кръвта,конкретни цели нямам.Бих приветствал положително подобрение в издръжливост и силова издръжливост.Преди съм спазвал различни тренировъчни и хранителни режими,повечето от тях с противоречиви резултати.Вече не спазвам конкретен режим.Ям каквото ми се яде и колкото ми се яде и тренирам както ми скимне.Също така съм на мнение,че най-ефективните тренировки са най-простите тренировки.Може да се учудите,но така се чувствам добре.Снимки на моментната форма има в профила ми.
Тренировката днес:
100м ходещи напади +25кг
Раменно разтваряне встрани +13кг
Темата беше редактирана от Гената на 18.05.14 12:36.
И манджата днес:400 грама сирене,2 свински котлета,шопска салата,салата снежанка,половин пакет бишкоти,4-5 меденки .
Днес
36 кофи с полупрониран хват,36 набирания,72 лицеви
малко стречинг
1 голяма вратна пържола,4 пържнеи яйца,немски ръжен хляб-7 филии,панирани с яйца и поръсени със захар,една бира,малко сладкиши(около 500-600 калории)
без тренировка
храна:2 вратни пържоли,300 грама сирене,шопска салата,пълнозърнест немски хляб-2 филии,малко руло с шоколад,2 кафета,1 бира
Днес:
Хляб,карначета,врат,сирене,масло,шоколад,натурален сок,шопска салата,сладолед
Мнението беше редактирано от Гената на 21.05.14 21:08.
Днес много ме мъчи синузитът(и/или мигрената) ,почнах тренировка ,но след 5-6 серии кофи и набирания не издържах вече от главоболието.И в момента не мога да си намеря място.
Храна:едно печено пиле,100 грама шоколадови сладки,100 грама сирене,литър натурален сок.Ще хапна още нещо преди лягане.
23.05.14
19:25
Ад не си объркал грамажа ан сиренето, че и в шопската има:))))
Хубаво име на дневник.
Сиренето от шопската не го броя,въпреки ,че слагам обилно.На 2 домата и 1 краставица стържа 200 грама сирене.
100м ходещи напади +26кг
60 броя обръщане +изтласкване 13кг дъмбел
Малко стречинг
200 грама сирене,200 грама пилешко филе,няколко щрудела,5 пълнени с извара и яйца чушки,няколко филии бял хляб,една енергийна напитка,половин литър пепси,кафе с мляко
Няколко кръга от 6 набирания+12 лицеви с вдигнати крака без почивки.Само за раздвижване.
2 свински пържоли,омлет (4 яйца,100 грама кашкаваш,100 грама филе,30грама масло),шопска салата(с 300 грама сирене),парче торта Гараж,кафе с мляко.
Лека (30кг) фермерска разходка-около 200 метра + около 50 стълби.
Повдигане на краката от вис в горно положение на набиране-20
планински катерачи - 80
Л-сит - 2х20 секунди
5 суперсерии:
10 лицеви с повдигнати крака
6 л-сит набирания
Малко стречинг
3 пилешки пържоли(филе),3 филии бял хляб,шопска салата,2 чушки ,пълнени с яйца и извара,5-6 Merci,близо литър Фанта,400гр кисело мляко
4-5 яйца,200-300 грама извара,няколко парчета кейк Маскарпоне,шопска салата,200-300 грама ягоди(прясно откъснати от двора),кисело мляко с мюсли-400 гр
Набързо:3 кръга
6 л-сит набирания
12 лицеви опори
18 клека
15 повдигания за прасец с 1 крак
Мнението беше редактирано от Гената на 01.06.14 23:01.