29.05.14
13:30
Здравейте,
преди два дни започнах да тренирам отново след 4 месеца прекъсване заради здравословен проблем. Наложи се да спра точно когато се появиха първите резултати - а те бяха страхотни ! Сега, разбира се и помен не е останал от тях и докато си мислех, че трябва да започна отначало ми хрумна следното питане - Мускулите имат ли “памет” - помнят ли,че някога са били във форма - след прекъсване, по- лесно ли е да си върнеш отново “загубеното” от чисто физическа гледна точка или си отново начинаещ ?
Независимо от отговора аз ще продължа да си тренирам, но от чисто любопитство реших да попитам :) Благодаря предварително !
29.05.14
14:30
Да, мускулната памет е абсолютно реално явление и скоро сама ще се убедиш в това ;).
29.05.14
14:37
Така и не разбрах какво срамно има в това да се ползва търсачката...
29.05.14
15:15
Да, мускулите действително имат памет, ще си възвърнеш формата лесно.
30.05.14
15:16
Да, мускулната памет е абсолютен факт. Аз мога да ти гарарнтирам, при мен промяната беше екстремна поради много сериозен здравословен проблем и загубих 23 кг почти изцяло мускулна маса . След доста дълго време си стъпах на краката и не вярвах на очите си, когато започнах да тренирам - буквално сякаш тялото помнеше кое как е било :)