мнение за програмата 30 Day I Real Time Challenge на Lisa Marie

Може ли да ми дадете мнение за тази програма  30 Day I Real Time Challenge на Lisa Marie от BodyRock.tv,
  http://www.bodyrock.tv/2013/11/04/30-day-real-time-challenge-30/

28.05.14
19:28

Програмата изглежда доста прилична. Но и изисква не малко уреди, които ако нямаш ще е проблем.

Разбира се, въпросът е какви са ти целите? И от каква изходна позиция започваш.

Всичко съм си подбрала като уреди, макар и някои алтернативни . Целта ми е да изчистя подкожните мазнини. Тази програма засега най-привлича интересът ми. Започнах я. До сега съм пробвала доста тренировки и не бих казала, че съм начинаеща. Просто искам да горя повече калории и имах нужда от мнение дали е достатъчно динамична за горене на мазнини. :)

Програмата е достатъчно динамична ефекта и ще е оптимален и ако ядеш цитросови плодове, за пример 1 изцеден или цял грейпфрут сутрин, също така при този тип тренировки са нужни доста белтъчини

Мнението беше редактирано от Николай Андреев на 28.05.14 23:41.

Много балгодаря за отговорите. Вече съм на 12 ден от програмата. По принцип ръцете ми са с доста голяма обиколка - 29 см( в отпуснато състояние) за ръст 158 и са омазнени,което никак не ми харесва. Сега са станали още по-големи като тренирам. Това временно явление ли е, ще отмине ли?

казано от Николай Андреев на 28.05.14, 23:23:

...ефекта и ще е оптимален и ако ядеш цитросови плодове, за пример 1 изцеден или цял грейпфрут сутрин...

Ако Александра тренира сутрин на гладно съветът е далеч от оптимален.

казано от Александра Красимирова на 29.05.14, 08:20:

По принцип ръцете ми са с доста голяма обиколка - 29 см( в отпуснато състояние) за ръст 158 и са омазнени,което никак не ми харесва. Сега са станали още по-големи като тренирам. Това временно явление ли е, ще отмине ли?

За 12 дни е абсурдно да се говори за натрупана мускулна маса.
По-скоро търси причините при храненето и хидратацията на организма.

Да, сутрин на гладно тренирам. Нали това е най-дбрия вариант?

Принципно за кардио - да, сутрин на гладно е подходящ момент, но не е единственият такъв.
Приемането на въглехидрати преди кардио сесия ще намали ефективността й спрямо изгарянето на мазнини.

А ако искаш наистина добри резултати - започни да тренираш силово.

29.05.14
17:43

А без диета няма да се разминеш.

Колкото до обиклки на ръце и други крайници... за един месец можеш да свалиш 1см обиколка с диета (тоест мазнини), но ще ти трябва година за да натрупаш 1см мускули.

не бързам с мускулите, по-важно ми е сега да сваля мазнини :) . Понеже не мога да се храня с месо често, белтъчини мога ли да си набавям достатъчно от леща, грах, зрял фасул... Какво да включа в менюто горе долу ще избера, но по-трудно ми е да преценя какво количество е нужно ( за сваляне на мазнини)???  На 26 съм, висока 158, 56 кг :)

ТХ

04.09.14
13:48

За да сваляш мазнини, трябва да си в калориен дефицит и да тренираш силово, за да запазиш мускулите. Колкото до количеството няма как да ти дам точен отговор, тъй като при всеки е различно. Разгледай дневниците на дамите тук и се опитай да прецениш за себе си. Щом не можеш често да хапваш месо, тогава решение са белтъците на яйцата, рибата, ядките, млечни продукти (но не прекалявай с тях, защото съдържат и доста мазнини). Експериментирай! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1