29.05.14
00:15
Здравейте..от къде да започна?Висока съм 160 и в момента съм 92 килограма след прървата бременност.Не издържам вече и реших да започна промяната.От около 10 дни спрях сладкото,газираното и хляба.Незнам точно към кой режим да се насоча все още изпробвам различни неща.Целта ми е да стегна тялото си,да сваля излишните килограми и да се науча да се храня правилно за да не стига отново до това плачевно състояние.Лошото е че съм непостоянна и на моменти голям мързел.Последно време заради семейни проблеми съм подложена на психически стрес,в следствие на който не мога да се наспивам,раздразнителна съм и вечно уморена и отпаднала.Нямам време да ходя в залата защото няма на кого да оставя детето.За тази цел се сдобих с кростренажор.Вече 2 дни си въртя сутрин по 20 минути но ми е много зор.Нямам никаква мускулатура отгоре на всичко съм и пушачка.От утре започвам тренировката на Руми Илиева за начинаещии ще пиша как се чувствам.Ще вписвам всекидневно менюто си и тренировките.Отворена съм за съвети и критика..Благодаря на всички за вниманието!
Днешно меню
З сандвич е пънозърнест хляб,домат маруля и пушена с сьомга+15 мин на кростренажора на 3-та степен (от 9)
О 350 грама сьомга на фурна и зел салата
В малка купа зеленчукова супа + около 10км обикаляне с количката напред-назад(изчислих си маршрута с GoogleMaps) изчислих и КБ и се получи 2042
Темата беше редактирана от dark_angel на 29.05.14 01:03.
29.05.14
11:29
Успех! :)
29.05.14
20:52
Здравейте.Днес денят ми изобщо не протече както го бях планирала...Меню з-липсва изпих две кафета(винаги го пия чисто) обяд сьомга със зелена салата и малко пържени картофи.Вечеря зелена салата с риба тон.Тренировка-20 мин на кростренажора и отново здраво обикаляне по улиците.Това за днес.Утре се захващам с изчисленията.Ориентирах се към НВД.Отивам да доизчета материалите по въпроса.Лека вечер